Kicaka: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 9 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2382488 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
'''Kicaka''' utawi '''Kichaka''' utawi '''Keechaka''' ([[basa Sanskerta]]: किचक) wonten salebeting [[wiracarita]] [[Mahabharata]], minangka saduluripun [[Sudesna]], permaesuri saking raja [[Wirata]], raja wonten ing Krajaan [[Matsya]]. Kicaka dipunpejahi deningdéning [[Bima]] nalika para [[Pandawa]] nyamar wonten ing nagari Raja Wirata.
 
[[Kategori:Paraga Wayang]][[Kategori:Paraga Mahabharata]]
[[Kategori:Paraga Mahabharata]]
63.849

besutan