Miroslav Klose: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
 
'''Miroslav Klose''' utawa lair minangka '''Mirosław Marian Klose''' (lair ing [[9 Juni]] [[1978]] ing [[Opole]], [[Polandia]]) iku sawijining pamain bal-balan [[Tim nasional bal-balan Jerman|Jerman]].
Miroslav Klose saiki wis nduwéninduwèni garwa kanthi jeneng Silvia Klose. Dhèwèké wis nduwé putra kembar, jenengé Noah Klose lan Luan Klose.
Miroslav Klose uga tau éntuk terompah kencana amarga bisa ngasilké gol sing paling akèh ing Piala Dunia 2010.
Akèh gelar sing wis disandhang deningdéning pamain bal Jerman iki.
 
==Babad slira==
63.499

besutan