Wuku Tolu: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
 
Tolu utawa Tulu iku wuku sing [[kelima]]. Miturut kaum [[tradhisional]] ing [[Bali]] lan [[Jawa]], minggu iki direksa deningdéning [[Bathara]] [[Bayu]].
 
[[Minggu]] – [[Kliwon]]<br>
[[Kemis]] – [[Wage]]<br>
[[Jemuwah]] – [[Kliwon]]<br>
[[Setu]] – [[Legi]]/[[Umanis]]<br>
 
----
* [[Peken]]
* [[Wuku]]
 
{{wektu-stub}}
 
{{Wuku}}
 
[[categoryKategori:Petungan Wektu]]
[[Kategori:Wuku]]
 
 
{{wektu-stub}}
63.840

besutan