Wulung: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Ciri-ciri: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Ciri-ciri: éjaan using AWB)
 
== Ciri-ciri ==
Elang punika mlebet kéwan [[getih]] panas, gadhah sewiwi lan awak ingkang katutup deningdéning wulu pelepah. Amargi lumebet ing klompok peksi, elang tangkar-tumangkar kanthi cara nigan. Tigannipun kabungkus déning cangkok ingkang atos. Tigan-tigan punika dipunsimpen ing lebet susuh ingkang dipundamel déning elang piyambak. Salajengipun tigan-tigan punika dipunengkremi ngantos netes. Elang njagi anakipun ngantos saged mabur.
 
Elang punika kéwan pamangsa. Panganan utami elang inggih punika kéwan [[mamalia]] alit kados [[tikus]], [[bajing]] lan [[pitik]]. Wonten sabagéyan elang ingkang nangkep [[iwak]] lan dipundadosaken panganan utami. Cucuk elang boten wonten wajanipun nanging nggadhahi wangun béngkong lan kiyat sanget kagem ngoyak daging mangsa. Peksi punika ugi ndarbèni setunggal pasang suku ingkang kiyat/kukuh lan [[kuku]] ingkang landhep kanggé nyengkerem mangsa. Elang ugi ndarbèni daya pandelengan ingkang permana kanggé mburu mangsa saking let ingkang tebih.
63.805

besutan