Noah: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| Background = group_or_band
| birthdate =
| birthplace = {{negaranagara|Indonesia}} [[Bandung]], [[Indonesia]]
| birthname =
| deathdate =
}}
 
'''Peterpan''' dibentuk ing kutha [[Bandung]], [[Jawa Barat]] deningdéning enem personel, ya iku
[[Nazril Irham]] alias [[Ariel]] (vokal), [[Mohammad Kautsar Hikmat]] alias [[Uki]] (gitar), [[Ilsyah Ryan Reza]] (drum),
[[Loekman Hakim]] (gitar), [[Andika Naliputra Wirahardja]] (keyboard), lan [[Indra]] (bass).<ref name="Peterpan 1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/p/peterpan Selebriti Kapanlagi.com] dipununduh tanggal 10 Juni 2011</ref>.
meski ngono, dukungan ora mandhek saka Sahabat Peterpan.<ref name="Peterpan 1"/>
Lewat situs jejaring Twitter, akun anyar band kang nggunaké nama newpeterpanband, para penggemar termasuk musisi liya lan [[Luna Maya]] (kekasih Ariel)
menehi dukungan penuh deningdéning para personel.<ref name="Peterpan 1"/>
 
=== Diskografi ===
63.499

besutan