Ryan Giggs: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
'''Ryan Joseph Giggs''' kang misuwur kanti nama '''Ryan Giggs''' (lair ing Cardiff, [[Wales]], [[Inggris]] kanthi nama Ryan Joseph Giggs, [[29 November]] [[1973]]; umur 37 taun) punika salah setunggaling pemain bal-balan saking nagara [[Wales]]. Piyambakipun punika salah setunggaling pemain bal ingkang main ing sisih kiwa (sayap kiwa).<ref>{{en}}[http://www.ryangiggs.cc/ www.ryangiggs.cc]</ref>
 
Bapakipun Giggs punika [[Danny Wilson]], salah satunggaling atlet [[rugby]]. Lynne punika nama saking ibukipun. Adhikipun, [[Rhodri Giggs]], punika ugi salah setunggal saking pemain [[FC United of Manchester]]. Punika klub ingkang boten dherek liga, ingkang dipun sengkuyung deningdéning para penggemar [[Manchester United F.C.]] ingkang boten remen kaliyan [[Malcolm Glazer]].
 
Tim kang dibela Ryan saikisekarang ini dan satu-satunya sampai sekarang ini adalah Manchester United. Ryan merupakan pemain terlama yang pernah membela klub ini dan merupakan pemain pertama terbanyak tampil untuk MU sepanjang sejarah (805 kali) setelah memecahkan rekor Sir Bobby Charlton (758 kali). Ia sudah bersama United memenangkan dua belas kali gelar juara liga (mengalahkan rekor yang disandang oleh pemain Liverpool F.C., Alan Hansen dan Phil Neal yaitu sembilan kali), empat gelar FA Cup, dua gelar League Cup dan dua gelar Liga Champions.<ref name="MU1">{{en}}[http://www.manutd.com/en/Players-And-Staff/First-Team/Ryan-Giggs.aspx www.manutd.com (situs resmi)](diundhuh tanggal 2 Agustus 2011)</ref>
63.842

besutan