Kanker: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Infeksi: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Infeksi: éjaan using AWB)
*Parasit Schistosoma (bilharzia) nyebabaken [[kanker kandung kemih]] amargi kadadosan iritasi wonten ing kandung kemih.
*Parasit [[Fasciolopsis Buskii]] ing keong tetanduran ( Panalitening [[Dr. Hulda Clark]] ing [[Canada]]
*Infeksi deningdéning Clonorchis nyebabaken [[kanker pankreas]] saha saluran empedu.
*Helicobacter Pylori punika bakteri kang nyebabaken kanker lambung.
===Faktor perilaku===
63.224

besutan