Rahwana: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
c (éjaan using AWB)
c (→‎Sedulur-seduluré: éjaan using AWB)
 
Prameswariné Prabu Dasamuka widodari asmané [[Dèwi Tari]], peputra kakung siji asma [[Indrajit]] iya [[Meganandha]]. Karo garwa liyané, Prabu Dasamuka apeputra [[Trisirah]], [[Trikaya]], [[Trimuka]], [[Trinetra]], [[Triweneh]], [[Dewantaka]], [[Dewantumut]], [[Narantaka]], [[Sagsadewa]], lan [[Pratalamaryam]] iya Bukbis.
Trikaya lan Trimuka iku putra kembare Dasamuka patutan saka Dewi Wisandi. Sedulur kembar iki dicaritakake duwe kasekten kang bisa urip maneh yen dilangkahi kunarpane karo kembarane. DeningDéning Kapi Anoman sedulur kembar iki disirnakake kanthi mbenthusake/ngadu sirahe, saengga kalorone mati bareng.
 
== Gegaman lan aji-aji ==
62.958

besutan