Kodhe maskapai pamaburan IATA: Béda antara owahan

c
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (éjaan using AWB)
'''KodHe maskapaimaskapé pAMABURAN IATA''' (''IATA Airline Designators'') iku kodhe sing dumadi saka rong aksara sing diwènèhaké déning [[IATA]] (Asosiasi Pengangkutan Udhara Internasional) marang [[maskapaimaskapé pamaburan|maskapaimaskapé-maskapaimaskapé pamaburan]] ing donya. Kodhe-kodhe iki mbentuk rong aksara pisanan sawijining [[kodhe pamaburan]].
 
== Conto kodHe IATA ==
 
== Pranala njaba ==
* {{en}} [[:en:IATA airline designator|Daftar kode maskapaimaskapé penerbangan IATA (di wikipedia berbasa Inggris)]]
 
[[Kategori:International Air Transport Association]]
63.857

besutan