Palermo: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Transportasi: éjaan using AWB
c (→‎Obyek wisata: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎Transportasi: éjaan using AWB)
 
== Transportasi ==
* [[BandharaPapan Anggegana Internasional Palermo]] dumunung 32 km ing sisih kulon Palermo.
 
== Pranala njaba ==
63.080

besutan