13 Juli: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 149 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2687 (translate me))
c (éjaan using AWB)
''' 13 [[Juli]] ''' punika, dinten ingkang kaping 194 utawi 195 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1908]]''' - Kanggé ingkang kaping sepindhah, tiyang èstri kénging ndhèrèk [[Olimpiade]] modhèrn.
* '''[[1930]]''' - Piala Dunia FIFA 1930 dipunwiwiti ing [[Uruguay]].
* '''[[1996]]''' - Pesawat [[DC-10]] [[Garuda Indonesia]] dhawah pas badhé mabur saking [[BandaraPapan Anggegana Fukuoka]], [[Jepang]], 3 tiyang séda.
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|13 July}}
:[[12 Juli]] – [[13 Juli]] – [[14 Juli]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
63.857

besutan