Madrid: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Transportasi: éjaan using AWB
c (→‎Pranala Jaba: éjaan using AWB)
c (→‎Transportasi: éjaan using AWB)
== Transportasi ==
 
[[BandaraPapan Anggegana Internasional Barajas]] ya iku [[bandarapapan anggegana]] kang ana ing Madrid, minangka pusaté [[Iberia Airlines]]. BandaraPapan Anggegana mau dadi pintu gerbang utama menyang [[Semenanjung Iberoa]] saka [[Éropah]], [[Amerika]], lan belahan donya liyané kanthi arus penumpang cacahé 40 yuta setaun. Amarga tuwuhé kagiatan kang cepet, terminal kang dadi terminal bandarapapan anggegana paling gedhé ing Éropah iku wis ditambahi rong [[landas pacu]] manèh.
[[Gambar:Red de metro de Madrid.svg|thumb|200px|[[Madrid Metro|Madrid's metro]] map]]
[[Gambar:Madrid-metro-2.jpg|thumb|left|A modern metro train (type 8000).]]
62.958

besutan