Sato kéwan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
→‎Sato Kéwan: éjaan, replaced: keluwarga → kulawarga (2) using AWB
c (ubah kata, replaced: yaiku → ya iku (5) using AWB)
c (→‎Sato Kéwan: éjaan, replaced: keluwarga → kulawarga (2) using AWB)
 
* [[Asu]], utawa ing basa krama diarani '''segawon''', kalebu bangsané [[karnivora]] lan kulawargané [[mamalia]], ''canidae''.
* [[Banyak]], utawa ing [[Basa Indonésia]] diarani '''Angsa''' kalebu keluwarganékulawargané [[manuk]], lan sub-keluwargakulawarga [[anatidae]].
* [[Babi]], iku sajinis [[sato kewan|kéwan]] [[ungulata]] sing moncongé dawa lan irungé lèpèr lan arupa kéwan sing asal asliné saka [[Eurasia]].
* [[Bèbèk]], uga dikenal kanthi sesebutan [[itik]] ing [[basa Indonésia]]
18.000

besutan