Sesanti: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn, Indonesia → Indonésia (3) using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn, Indonesia → Indonésia (3) using AWB)
'''Motto''' utawa sesanti (semboyan) iku tembung utawa rangkeyan tembung sing ngandung ajakan kanggo nyemangati, nambah motivasi, uga kadhang dadi ancas [[organisasi]]. Sing nganggo motto iki biasane oraganisasi, [[nagara]], [[kutha]], [[universitas]], uga kaluarga-kaluarga [[priyayi]]. Umume motto iku ditulis nganggo basa kuna utawa basa dhaerah. Neng [[IndonesiaIndonésia]] biasane motto ditulis nganggo [[basa Kawi]], [[basa Sansekerta]], basa iki uga kadhang kanggo nulis motto neng dhaerah liya neng [[Nusantara]].
 
== Uga pirsani ==
*[[Daftar motto nagara]]
*[[Daftar motto provinsi IndonesiaIndonésia]]
*[[Daftar motto kabupatenkabupatèn IndonesiaIndonésia]]
 
[[Kategori:Motto|*]]
18.000

besutan