Kutha Surakarta: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: kecamatan → kacamatan, Kecamatan → Kacamatan (8), Indonesia → Indonésia (3) using AWB
c (éjaan using AWB)
c (éjaan, replaced: kecamatan → kacamatan, Kecamatan → Kacamatan (8), Indonesia → Indonésia (3) using AWB)
| '''[[Agama]]''' || [[Kejawen]], [[Islam]], [[Katulik Roma]], [[Kristen Protestan]], [[Hindu]], [[Buddha]]
|-
| '''[[KecamatanKacamatan]]''' || 5
|-
|  - '''Kalurahan''' || 51
| '''Wakil Wali kitha''' || [[F.X. Hadi Rudyatmo]]
|-
| '''Kodhe télépon''' || [[Dhaptar kode telpon ing IndonesiaIndonésia|0271]]
|-
| align="center" colspan="2" |
== Pamarintahan ==
 
Kutha Surakarta dumados saking 5 [[kecamatankacamatan]], 51 [[kalurahan]]. KecamatanKacamatan-KecamatanKacamatan ing kutha Surakarta inggih punika:
* [[Banjarsari, Surakarta|KecamatanKacamatan Banjarsari]]
* [[Jebres, Surakarta|KecamatanKacamatan Jebres]]
* [[Lawiyan, Surakarta|KecamatanKacamatan Lawiyan]]
* [[Pasar Kliwon, Surakarta|KecamatanKacamatan Pasar Kliwon]]
* [[Serengan, Surakarta|KecamatanKacamatan Serengan]]
 
== Mangga Kapurih Ugi Mriksani ==
{{commons|Surakarta}}
* [http://www.surakarta.go.id/ Situs Web Resmi]
* [http://jawapalace.org/ Kebudayaan Solo Adi Luhung (basa IndonesiaIndonésia)]
* [http://www.solonet.co.id/sololama/tempodoeloe1.htm Peninggalan Solo jaman kuna (basa IndonesiaIndonésia)]
{{Kutha Surakarta}}
{{Jawa Tengah}}
18.000

besutan