Casalanguida: Béda antara owahan

127 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
+sithik
(saka en)
 
(+sithik)
[[Gambar:Casalanguida-Stemma.png|thumb|left|45px]]
'''Casalanguida''' kuwi sawijining [[comune|commune]] lan [[kutha]] kang dumunung ing [[Provinsi Chieti]], region [[Abruzzo]], negara [[Italia]]. Jembar wewengkon 13 km<sup>2</sup> kanthi pedunung 1.087 jiwa lan kapadhetan 83 jiwa/km<sup>2</sup>. Kutha iki kabagi dadi distrik Cese lan Valloni. Komunitas tanggané antara liya: [[Atessa]], [[Carpineto Sinello]], [[Gissi]].
 
<BR>
78.625

besutan