Kutha Jayapura: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia using AWB
c (→‎Pemerentahan: éjaan, replaced: kelurahan → kalurahan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia using AWB)
|}
 
'''Kutha Jayapura''' iku salah siji kutha ing [[Indonésia]] lan uga [[kutha krajan]] provinsi [[Papua]], [[IndonesiaIndonésia]]. Jembar wewengkon kutha ya iku 9,4 km².
 
== Geografis ==
18.000

besutan