Novèmber: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia using AWB
c (Bot: Migrating 201 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q125 (translate me))
c (éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia using AWB)
'''November''' iku [[sasi]] kaping sewelas ing [[taun]] miturut [[Kalendher Gregorian]]. Tembung iki dijupuk saka [[basa Walanda]] sing njupuk saka tembung [[Latin]]; ''novem'' sing tegese "sanga" amarga mbiyen taun iku wiwite ing sasi [[Maret]].
 
Sok-sokan ing [[IndonesiaIndonésia]] jeneng sasi iki katulis dadi [[Nopember]].
 
Cacahe dina ing sasi iki 30 [[dina]]
 
{{msg:stub}}
 
 
== Kedadéyan wigati ==
 
[[Kategori:Sasi]]
 
 
{{msg:stub}}
18.000

besutan