Zaire: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: Presidhen → Presidhèn (2) using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: Presidhen → Presidhèn (2) using AWB)
| style="border:1px solid #AAAAAA;" | '''[[TLD]]''' || style="border:1px solid #AAAAAA;" | [[TLD nagara|.zr]]
|-
| style="border:1px solid #AAAAAA;" | '''[[PresidhenPresidhèn]]''' || style="border:1px solid #AAAAAA;" | [[Mobutu Sese Seko]]
|-
| align="center" colspan="2" style="background-color:#f2f2f4; border:1px solid #AAAAAA;" | '''Peta'''
|}
 
'''Zaire''' iki jeneng [[Republik Demokratik Kongo]] antara taun [[1971]] nganti taun [[1997]]. Wektu iku nagara iki dipimpin déning [[PresidhenPresidhèn]] [[Mobutu Sese Seko]].
 
 
18.000

besutan