Kolombia: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia using AWB)
|footnotes=
}}
'''Republik Kolombia''' iku sawijining [[nagara]] ing lor-kulon [[Amerika Kidul]] kang [[alas]]é ketel. Watara 72% wewengkoné arupa kawasan alas. Kolombia wewatesan karo [[Segara Karibia]] ing sisih lor lan kulon-lor; [[Venezuela]] lan [[Brasil]] ing sisih wétan; [[Peru]] lan [[Ekuador]] ing [[kidul]] sarta [[Panama]] lan [[Samudra Pasifik]] ing sisih kulon. Kolombia minangka nagara kang ngasilaké [[kopi]] paling akèh kaloro ing donya sawisé [[Brasil]]. Nagara kang diliwati garis [[khatulistiwa]] iki uga ngasilaké watu aji [[zamrud]]. Mèh 95% konsumsi [[zamrud]] donya asal saka nagara iki. Jembar wewengkon watara ping lorosetengahé pulo [[Sumatra]], [[IndonesiaIndonésia]].
 
== Delengen uga ==
18.000

besutan