Kabupatèn Sarmi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia using AWB
c (→‎Pemerentahan: éjaan, replaced: kelurahan → kalurahan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia using AWB)
|}
 
'''Kabupatèn Sarmi''' iku salah siji kabupatèn ing Provinsi [[Papua]], [[IndonesiaIndonésia]]. Kutha [[Sarmi, Sarmi|Sarmi]] iku [[kutha krajan]] kabupatène, kutha-kutha liyane : [[Sinak, Puncak Jaya|Sinak]] lan liya-liyane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 35.589 km² utawa --- hektar. Kabupatèn iki minangka pecahan saka [[Kabupatèn Jayapura]], lan diwangun adhedhasar Undhang-undhang nomer 26 Taun 2002.
 
== Geografis ==
18.000

besutan