Urk: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
cTidak ada ringkasan suntingan
c (→‎top: éjaan using AWB)
| Jembar: || 118,00 [[kilometer persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[PedunungPadunung]]: || 17.525 <small>(1 Juli 2006)</small>
|- style="background: #ffffff;"
| Situs wèb resmi: || http://www.{{PAGENAME}}.nl
'''Urk''' iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsi]] [[Flevoland]], [[Walanda]]. Jaman saiki Urk iku kelèt karo ''gemeente'' [[Noordoostpolder]], nanging jaman biyèn, sadurungé taun 1939, Urk iku sawijining [[pulo]].
 
PedunungPadunung Urk iku akèhé nyambut gawé ing sèktor iwak minangka nelayan lan kalebu kaum Kristen Protèstan sing taat.
 
== Uga delengen ==
63.849

besutan