Yadawa: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 7 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1194596 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
 
'''Yadawa''' inggih punika ras katurunan [[Yadu]] saking [[Dinasti Candra]]. Ras/wangsa [[Yadawa]] minangka pangangon lembu, saklajengipun damel krajaan ingkang dipun sebat [[Dwaraka]] (sakpunikasapunika [[Gujarat]], [[India]])
 
[[Kategori:Suku bangsa ing India]]
63.840

besutan