Yadawa: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
{{rapèkaké}}
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
 
'''Yadawa''' inggih punika ras katurunan [[Yadu]] saking [[Dinasti Candra]]. Ras/wangsa Yadawa minangka pangangon lembu, saklajengipun damel krajaan ingkang dipun sebat [[Dwaraka]] (sapunika [[Gujarat]], [[India]])
63.840

besutan