Wektu: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
(typo)
c (éjaan using AWB)
Wektu kaetung ngango ukuran [[detik]], [[menit]], [[jam]], [[dina]], [[wulan]], [[taun]] (warsa), [[windu]], [[dasawarsa]], [[abad]], lan [[alaf]].
 
Unit wektu miturut [[Systeme Internationale|SI]] (Systeme Internationale) yakuwiyaiku sak [[dhetik]] utawa sak [[sekon]], utawa dicekak '''s'''.
 
== Unit wektu ==
* [http://tycho.usno.navy.mil/what1.html U.S. Naval Observatory]
* [http://www.hexadecimal-time.com Hexadecimal Time]
 
 
{{rintisan}}
63.841

besutan