Lapisan ozon: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
{{rapèkaké}}
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Lapisan ozon.jpg|thumb|260px|Lapisan ozon]]
'''Lapisan ozon''' ya iku dat [[oksigen]] kang kuat, ngracuni, lan dat kang isa matèni [[jasad renik]] kang kuat uga. Ozon biasané digunakaké kanggo [[nyeterilaké]] banyu isi ulang lan uga digunakaké kanggo ngilangi werna lan ambu kang ora énak kang ana banyu.<ref name="internet1">[http://www.g-excess.com/4985/pengertian-lapisan-ozon-dalam-atmosfer-dan-strukturnya Pengertian Lapisan Ozon Dalam Atmosfer dan Strukturnya] (kaunduh 26/10/12).</ref>
63.840

besutan