Aaron Kwok: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, desa → désa using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| Birth = {{birth date and age|1965|10|26}}
| Died =
| Origin = {{negaranagara|Hong Kong}} [[Hong Kong]]
| restingplace = {{flagicon|Indonesia}} [[Jakarta]], [[Indonesia]]
| Instrument = [[Vokal]]
}}
 
'''Aaron Kwok Fu-Shing''' ([[Hanzi tradisional]]: 郭富城; Kantonis: Gwok3 Fu3 Sing4, Pinyin: Guō Fùchéng; {{lahirmati||26|10|1965}}) yakuwiyaiku [[penyanyi]] lan [[aktor]] film saka [[Hong Kong]]. Aaron Kwok déning médhia dikategorikaké bebarengn karo [[Jacky Cheung]], [[Andy Lau]] lan [[Leon Lai]] dadi "''4 Raja Langit Hong Kong''".<ref name="Aaron Kwok 1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/chinese/a/aaron_kwok Biografi Aaron Kwok] dipununduh tanggal 8 Agustus 2011</ref>
Asalé bapaké ngarepaké supaya Aaron bisa nyambut gawé ing parusahan perhiasan
kulawargané kang dijenengi King Fook Gold & Jewellery Co. Ltd.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Penampilan kaping pisanané, bisa dideleng nalika taun [[1988]] ning film kang judulé ''THE BIG HEAT''.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Dheweké dadi [[penyanyi]] kondhang kang wis menangaké atusan panghargaan musik,
ora namung kuwiiku, dheweké uga wis mainaké luwih saka 200 konser awit dheweké njegur ning dunya hiburan,
nalika konseré tiketé mau entek didol, wiwit nalika konser ning [[Hong Kong]], [[China]] lan negaranagara-negaranagara liyané.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
Sak liyané ning dunya musik, Aaron uga nekuni babagan dunya otomotif.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
62.941

besutan