Marc Aaronson: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎In Memorial: éjaan using AWB
c (→‎In Memorial: éjaan using AWB)
[[Asteroid]] [[3277 Aaronson]] inggih punika satunggaling nama asteroid ingkang dipundamel kangge ngurmati astronom Aaronson.<ref>{{cite book|last=Schmadel|first=Lutz D. |title=Dictionary of Minor Planet Names|publisher=Springer|pages=273|isbn=978-3-540-00238-3|url=http://books.google.com/books?id=KWrB1jPCa8AC&pg=RA1-PA273&dq=%223277+Aaronson%22}}</ref>
==In Memorial==
Memorial Lektor Marc Aaronson inggih ingkang mromosikaken lan ngakeni kaprigelanipun wonten ing panaliten [[astronomi]] ingkang dipunadani saben 18 sasi deningdéning ''Universityof Arizona'' lan ''Steward Observatory'' minangka satunggaling penghargaan kangge tansah nggesangaken piyambakipun.<ref>{{cite web|url=http://rigel.as.arizona.edu/Aaronson/|title=Aaronson Memorial Lecture|accessdate=2008-06-10}}</ref>
 
Lektor:
63.227

besutan