Sarayu: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 7 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q3241461 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
{{rapèkaké}}
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
'''Sarayu''' (Sarju,.. Dev सरयु ''saráyu-f'', lajeng Dev सरयू. ''Sarayū-'') inggih punika lepen kino ingkang mili wonten ing nagari bageyan [[India]], nun inggih [[Uttar Pradesh]]. Wonten salebeting [[wiracarita]] [[Weda]] kaliyan [[Ramayana]], dipunsebataken menawi lepen punika saestu kino. Lepen punika kawujun ing lepen [[Karnali]] (utawi ''Ghaghara'') kaliyan [[Mahakali]] (utawi ''Sharda'') wonten ing Kabupaten [[Bahraich]].
 
63.076

besutan