Troposfer: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 67 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q40631 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
{{rapèkaké}}
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
'''Troposfer''' yakuwiyaiku lapisan [[atmosfer]] palinh endhep kang kira-kira kandhelé kira-kira nganti 10 kilometer ning ndhuwuré bumi. Sakjeroné troposfer iki ditemukaké [[gas rumah kaca]] kang menyebabkaké [[efek rumah kaca]] lan [[pemanasan global]].
 
[[Kategori:Atmosfer]]
63.840

besutan