Kanker: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎Infeksi: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
{{rapèkaké}}
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Tumor Mesothelioma2 legend.jpg|thumb|right|Kanker katingal saking CT scan]]
'''Puru ayal''' utawi '''kanker''' utawi [[neoplasma]] ganas inggih punika [[penyakit]] kang dipun tengeri kanthi kasanèsan [[siklus sel]] khas kang nyebabaken kamampuan [[sél]] kanggé:
63.840

besutan