Bayi: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
{{rapèkaké}}
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Baby holding feet.jpg|thumb|right|Bayi]]
'''Bayi''' inggih punika [[manungsa]] ingkang nembe mawon miyos ngantos yuswa 12 sasi, ananaing boten wonten watesan pasti. Miturut [[Psikologi]], Bayi inggih punika periode parkembangan antawisipun miyos ngantos 18 utawi 24 sasi. Masa bayi inggih punika masa ingkang gumantung sanget kaliyan tiyang dhewasa. Kathah kagiyatan psikologis ingkang kadadosan minangka wiwitan kadasta basa, pamikiran simbolis, koordinasi sensorimotor, saha gladhen sosiyal. Wonten ing masa punika bayi kaperang dados kalih, kapejahan neonatal ( kapejahan ing 27 dinten sepindha miyos, saha post-neonatal (sasampunipun 27 dinten).
63.849

besutan