Quagga: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 39 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q45969 (translate me))
c (éjaan using AWB)
}}
 
'''Quagga''' kewan kang saemper [[zebra]] lan tau tinemu ing cacah wilangan kang akeh ing [[Afrika Selatan]], nanging saiki wis [[punah]] amarga di[[bedhag]] deningdéning manungsa minangka kaajab [[daging]] lan [[kulit]]e. Quagga bisa dibedakake saka zebra amarga praupane kang kayadene [[blasteran]] zebra lan [[jaran]].
Nalikane tanggal 12 Agustus 1883, quagga pungkasan kang isih urip ing sawijining [[kebun binatang]] ind kutha [[Ngamstredam]], negaranagara [[Walanda]] mati lan ndadekake kuwan kuwiiku [[Spesies cures | cures]].
 
[[Gambar:Quagga_in_enclosure.jpg | 250px | thumb | Quagga ing kebun binatang ing [[London]]]]
* [http://www.africanexplorer.co.za/green/quagga/quagga.htm African Explorer - Bringing the Quagga back to life.]
* [http://www.slate.com/id/2132747/ "Quagga Quest Can we bring back a long-extinct animal?"]
 
{{stub}}
 
[[Kategori:Kewan Afrika]]
[[Kategori:Kewan kang wis cures]]
 
 
{{stub}}
63.840

besutan