Serat Kalatidha: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎Tèks: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB)
c (→‎Tèks: éjaan using AWB)
Mandar mangkin andadra<br>
Rubeda angrebedi<br>
Beda-beda ardaning wong saknegarasaknagara
 
Katetangi tangisira<br>
Kawileting tyas [[duhkita]]<br>
Katamen ing ren wirangi<br>
DeningDéning upaya sandi<br>
Sumaruna angrawung<br>
Mangimur manuhara<br>
63.849

besutan