Ukara: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
c (ubah kata, replaced: yaiku → ya iku (8) using AWB)
c (→‎Péranganing ukara: éjaan using AWB)
== Péranganing ukara ==
Péranganing ukara kang baku, ya iku:
* Jejer ya iku: samubarang kang dianggep duweduwé adeg dhewe sarta dadi bakuning gunem utawa carita. Lumrahe awujud tembung aran, sarta dadi wangsulane pitakon:
# Apa sing ...?
# Sapa sing...?
63.848

besutan