Organisme: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Prakata: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
c (→‎Prakata: éjaan using AWB)
==Prakata==
Ing èlmu [[biologi]] lan [[ekologi|ékologi]], '''organisme''' ([[basa Yunani]] ''organon'' sing tegesé '''piranti/alat''') iku sejatiné benda sing urip utawa sacara èlmiah ya iku kumpulan [[sel (biologi)|sel]] sing silih pangaruh nganti duwé fungsi sing stabil lan duweduwé sifat [[urip]]. Mila organisme asring uga disebut
 
Diarani '''organisme kompleks''' yèn kasusun saka akèh [[sel]].
63.083

besutan