Kopi Lampung: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎Lirik: éjaan using AWB
c (→‎Lirik: éjaan using AWB)
c (→‎Lirik: éjaan using AWB)
Wancine [[udan]] grimis,<br>
saya wangi ya saya ngriwis,<br>
grimis kok ya ora uwiswis-uwiswis,<br>
banjur kelingan kowe wong manis.
 
Wancine udan grimis,<br>
saya wangi ya saya ngriwis,<br>
grimis kok ya ora uwiswis-uwiswis,<br>
terus kelingan kowe wong manis.<br>
<br>
63.506

besutan