Bugatti Veyron: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎Jeneng: éjaan using AWB
c (→‎Jeneng: éjaan using AWB)
 
==Jeneng==
Montor iki diwènèhi jeneng saka pambalap Prancis [[Pierre Veyron]], sing uwiswis menangaké 24 Jam Le Mans ing taun 1939 lan mbalap kanggo perusahaan [[Bugatti]] asli.<ref name="internet1"/>
 
==Spésifikasi lan performa==
63.849

besutan