Krambil: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Klapa sawit: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Klapa sawit: éjaan using AWB)
== Jinis ==
=== Klapa sawit ===
Klapa sawit [[''Elaeis'']] ya ikun [[tanduran]] kang bisa ngasilaké [[lenga]] [[karbolin]].<ref name="internet5"/> Lenga iki bisa digunaké kanggo ngoréng panganan.<ref name="internet5"/> Klapa sawit uga kalebu tanduran industri kang penting awit bisa ngasilaké lenga masak lan lenga industri, uga bahan bakar [[''biodiese'']].<ref name="internet5"/> Indonesia kalebu nagara kang ngasilake klapa sawit paling akeh ing donya.<ref name="internet5"/> Klapa [[sawit]] bisa urip ing [[Indonésia]] kayata ing dhaérah [[Acéh]], pantaipasisir timur [[Sumatra]], [[Jawa]] lan [[Sulawesi]].<ref name="internet5">{{id}}[http://www.sinartani.com/agriprosesing/jenis-kelapa-bahan-baku-makanan-ringan-1266292176.htm](dipunundhuh tanggal 18 April 2011)</ref>
=== Klapa kuning ===
Klapa [[kuning]] ya iku [[klapa]] kang kulité wernané [[kuning]].<ref name="internet5"/>
62.958

besutan