Piombino: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
website = [http://www.comune.piombino.li.it www.comune.piombino.li.it] |
}}
'''Piombino''' iku sawijining kutha lan commune ing [[Provinsi Livorno]] ([[Toscana]]), [[Italia]], dumunung ana ing pantépasisir [[Segara Tyrrhenian]], ing sangarepé Pulo [[Elba]] lan sisih loré [[Maremma]].
[[Gambar:Piombino1.jpg|thumb|220px|left|Mercusuar ing plabuhan ''Marina'']]
<!--
62.944

besutan