Universitas Loyola Marymount: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎Kampus: éjaan using AWB
c (→‎Kampus: éjaan, replaced: Doktor → Dhoktor using AWB)
c (→‎Kampus: éjaan using AWB)
Sacred Heart Chapel (Kapel Hati Kudus) lan Regents Bell Tower inggih punika bangunan kampus non-residensial ingkang dipunbangun ([[1953]]-[[1955]]). Malone Student Center, dipunsukani nama saking nama Lorenzo M. Malone, S.J., satunggaling alumnus universitas lan mantan Dekan lan Bendahara Universitas, dipunpungkasaken taun [[1958]] lan dipunrénovasi nalika taun [[1996]]. LMU wekdal punika kagungan 36 fasilitas akademis, atletik, administratif lan event kejawi 12 gedung perumahan mahasiswa lan 6 komplèks apartemèn ing aréa kampus.
 
Kampus Westchester sakmenikasapunika ugi kagungan 2 lapangan suket ingkang wiyar ingkang sanès fasilitas olah-raga. Alumni Mall lan Sunken Gardens nyamektakaken sesawangan kampus ingkang èndah ingkang sampun samekta kaliyan sesawangan sedaya wewengkon [[pantépasisir]] [[Los Angeles]], Marina del Rey, Playa Vista, Playa del Rey lan Lautan Pasifik.
 
[[Gambar:uhalla.jpg|thumb|left|University Hall]] [[Gambar:sunkengarden.jpg|thumb|right|Sculpture Gardens]]
 
Akuisisi pihak universitas saking bangunan University Hall wonten ing taun [[2000]] nyiptakaken gerbang mlebet kampus énggal, kejawi ruang kantor lan kelas ingkang dipunbetahaken sanget. University Hall inggih punika sawijining fasilitas ingkang unik kanggé sawijining institusi akademis: bangunan punika aslinipun dipunbangun kanggé parusahan Hughes Aircraft minangka kantor pusatipun lan ngéwahi saking fasilitas parusahan ingkang eksklusif dados sawijining bangunan ingkang nunjang pagesangan akademis. LMU pikantuk bangunan wiyaripun 1.000.000 mèter persegi punika ing sasi [[Januari]] [[2000]] saking [[Raytheon]] ingkang tumbas Hughes Aircraft. LMU mungkasaken penataan ulang interior ruangan ingkang wiyaripun 250.000 mèter persegi ing sasi [[April]] [[2001]]. Bangunan punika, ingkang dipundunungi déning Bellarmine College of Liberal Arts, dipunbangun kanthi konstruksi baja lan beton, lan wonten 7 lanteing nginggil lemah. University Hall kagungan langkung saking 500.000 mèter persegi ruangan lan saged nampung langkung saking 1000 papan kanggé parkir wonten ing 3 tingkat parkir ngandhap lemah. Ruang atrium wiyaripun 70.000 mèter persegi sakmenikasapunika dipunginakaken minangka papan kanggé manéka event LMU.
 
''Princeton Review'' dèrèng dangu punika dunungaken LMU minangka universitas ingkang kagungan kampus paling èndah kaping 7 ing wewengkon [[Amerika Serikat]].<ref>[http://www.princetonreview.com The Princeton Review<!-- Bot generated title -->]</ref> ''CampusSqueeze'' college e-zine ranked LMU as having the 3rd most beautiful campus in America.<ref>[http://www.11alive.com/news/article_news.aspx?storyid=107546 11Alive.com | Atlanta, GA | Top 20 Most Beautiful Colleges<!-- Bot generated title -->]</ref>
63.817

besutan