Racun: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Terminologi: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Terminologi: éjaan using AWB)
 
== Terminologi ==
Racun nduweninduwèni arti padha karo tembung [[toksin]] lan [[bisa]], nanging maksud bedha-bedha.<ref name="internet1"/> tembung "toksin" artine racun sing diasilke saka proses [[biologi]], utawa disebut [[biotoksin]].<ref name="internet1"/> Bisa artine cairan sing mengandung racun kang diasilke déning kewan nalika proses jaga awak utawa nyerang kewan liyane nganggo cokotane.<ref name="internet1"/>
 
== Klasifikasi ==
63.840

besutan