Tentara Nasional Indonésia Angkatan Dharat - Basa liya

Tentara Nasional Indonésia Angkatan Dharat cumawis ing 8 basa liyané.

Bali menyang Tentara Nasional Indonésia Angkatan Dharat.

Basa