Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: AJRME
  • Kadaftar: 7 Oktober 2018 13.19 (3 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 93
  • Cacahé akun kang gegayutan: 11
  • Dikunci: inggih
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
bug.wikipedia.org7 Oktober 2018 13.19akun anyar(?)29
commons.wikimedia.org7 Oktober 2018 13.41digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org8 Oktober 2018 04.08digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org12 Oktober 2018 11.37digawé nalika mlebu log(?)Diblokir salawasé.
Alesan: 8. Menyalahgunakan beberapa akun: LTA Manda
  • menyunting (keseluruhan situs)
  • ndamelipun akun dipunblokir
  • layang-èl dipatèni
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
4
jv.wikipedia.org8 Oktober 2018 04.08digawé nalika mlebu log(?)Diblokir salawasé.
  • menyunting (keseluruhan situs)
  • ndamelipun akun dipunblokir
15
login.wikimedia.org7 Oktober 2018 13.19digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org7 Oktober 2018 13.19digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org7 Oktober 2018 13.19digawé nalika mlebu log(?)5
ms.wikipedia.org8 Oktober 2018 04.08digawé nalika mlebu log(?)19
ro.wikipedia.org17 Oktober 2018 14.52digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org7 Oktober 2018 13.24digawé nalika mlebu log(?)21