Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Arupako
  • Kadaftar: 2 Juni 2008 02.43 (14 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 64.247
  • Cacahé akun kang gegayutan: 354
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
ace.wikipedia.org13 Agustus 2009 13.38digawé nalika mlebu log(?)12
ady.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikipedia.org28 Juni 2014 05.07digawé nalika mlebu log(?)0
af.wiktionary.org5 Fèbruari 2018 09.58digawé nalika mlebu log(?)0
ak.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
als.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
am.wikipedia.org29 Oktober 2015 08.14digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
an.wikipedia.org30 Juni 2014 08.22digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikipedia.org3 Juni 2008 11.04digawé nalika mlebu log(?)1
ar.wikisource.org29 Fèbruari 2016 15.12digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wiktionary.org6 Fèbruari 2017 07.39digawé nalika mlebu log(?)0
arz.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
ast.wikipedia.org25 April 2014 20.13digawé nalika mlebu log(?)0
as.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
ay.wikipedia.org3 Juni 2008 11.06digawé nalika mlebu log(?)0
azb.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org3 Juni 2008 05.35digawé nalika mlebu log(?)0
ban.wikipedia.org14 Oktober 2019 12.58digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org5 Fèbruari 2016 13.32digawé nalika mlebu log(?)0
bat-smg.wikipedia.org3 Juni 2008 11.06digawé nalika mlebu log(?)0
ba.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
bcl.wikipedia.org28 Fèbruari 2016 16.00digawé nalika mlebu log(?)0
bcl.wiktionary.org12 Januari 2021 03.38digawé nalika mlebu log(?)0
be-tarask.wikipedia.org3 Juni 2008 11.06digawé nalika mlebu log(?)0
beta.wikiversity.org3 Juni 2008 11.15digawé nalika mlebu log(?)2
be.wikipedia.org7 Agustus 2015 06.41digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikimedia.org14 Mèi 2016 07.53digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org3 Juni 2008 11.06digawé nalika mlebu log(?)0
bh.wikipedia.org3 Juni 2008 11.06digawé nalika mlebu log(?)0
bi.wikipedia.org3 Juni 2008 11.06digawé nalika mlebu log(?)0
bjn.wikipedia.org2 Dhésèmber 2010 03.42digawé nalika mlebu log(?)1
bm.wikipedia.org3 Juni 2008 11.07digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikipedia.org3 Juni 2008 11.07digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikisource.org19 Juni 2018 06.22digawé nalika mlebu log(?)0
bo.wikipedia.org3 Juni 2008 11.07digawé nalika mlebu log(?)1
bpy.wikipedia.org3 Juni 2008 11.07digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikipedia.org3 Juni 2008 11.07digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikipedia.org3 Juni 2008 11.07digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org2 Juni 2008 05.44digawé nalika mlebu log(?)11
bxr.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikipedia.org11 Juni 2009 03.47digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikiquote.org12 Dhésèmber 2017 21.43digawé nalika mlebu log(?)0
cbk-zam.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
cdo.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)7
ceb.wikipedia.org14 Maret 2009 06.28digawé nalika mlebu log(?)7
ce.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
chr.wikipedia.org14 Maret 2009 06.40digawé nalika mlebu log(?)0
ch.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)1
chy.wikipedia.org2 Juni 2008 06.29digawé nalika mlebu log(?)0
ckb.wikipedia.org29 Oktober 2015 08.15digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org5 Juni 2008 01.43digawé nalika mlebu log(?)763
co.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
co.wikimedia.org26 April 2016 13.52digawé nalika mlebu log(?)0
crh.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
csb.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org2 Juni 2008 06.13digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikisource.org10 Sèptèmber 2016 09.54digawé nalika mlebu log(?)0
cu.wikipedia.org9 Mèi 2016 12.30digawé nalika mlebu log(?)0
cv.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org29 Fèbruari 2016 15.12digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org1 April 2014 03.13digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org2 Juni 2008 02.43kakonfirmasi déning tembung sandi(?)1
de.wikiversity.org2 Juni 2008 05.38digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikivoyage.org14 Agustus 2016 02.13digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org3 Oktober 2015 12.51digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
dsb.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
dv.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
ee.wikipedia.org25 Januari 2018 17.47digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikipedia.org22 Juli 2009 02.28digawé nalika mlebu log(?)0
el.wiktionary.org30 Juli 2015 01.29digawé nalika mlebu log(?)0
eml.wikipedia.org7 Agustus 2015 06.52digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org2 Juni 2008 03.01digawé nalika mlebu log(?)147
en.wikibooks.org3 Juni 2008 02.09digawé nalika mlebu log(?)3
en.wikinews.org2 Juni 2008 07.21digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org3 Juni 2008 02.09digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org3 Juni 2008 02.10digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org2 Juni 2008 05.37digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikivoyage.org24 Dhésèmber 2012 19.38digawé nalika mlebu log(?)1
en.wiktionary.org3 Juni 2008 02.09digawé nalika mlebu log(?)220
eo.wikipedia.org26 Mèi 2014 03.25digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wiktionary.org26 Juli 2015 02.08digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org2 Juni 2008 02.43kakonfirmasi déning tembung sandi(?)3
es.wikinews.org6 Juli 2009 08.44digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikisource.org7 Juni 2016 09.07digawé nalika mlebu log(?)0
es.wiktionary.org25 Januari 2018 20.05digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org1 Juli 2014 08.05digawé nalika mlebu log(?)0
ee.wikimedia.org2 Maret 2016 16.29digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikipedia.org29 Fèbruari 2016 15.12digawé nalika mlebu log(?)0
ext.wikipedia.org11 Mèi 2014 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org25 April 2014 20.01digawé nalika mlebu log(?)1
fiu-vro.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org2 Juni 2008 05.44digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikimedia.org1 Juli 2016 15.48digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikivoyage.org17 Juni 2017 09.49digawé nalika mlebu log(?)0
fj.wikipedia.org17 Oktober 2017 08.29digawé nalika mlebu log(?)1
foundation.wikimedia.org14 Juni 2022 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikisource.org5 Fèbruari 2016 13.32digawé nalika mlebu log(?)0
frp.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
frr.wikipedia.org5 Fèbruari 2016 13.32digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org2 Juni 2008 02.43kakonfirmasi déning tembung sandi(?)3
fr.wikinews.org27 Juli 2016 06.45digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikivoyage.org9 Mèi 2014 16.42digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wiktionary.org26 Juli 2015 02.09digawé nalika mlebu log(?)1
fy.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
gag.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
gan.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)5
ga.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
gd.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
gom.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
gor.wikipedia.org19 April 2018 13.02digawé nalika mlebu log(?)6
got.wikipedia.org9 Mèi 2016 13.09digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
hak.wikipedia.org22 April 2014 06.10digawé nalika mlebu log(?)8
ha.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
haw.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org4 Novèmber 2014 11.43digawé nalika mlebu log(?)0
hif.wikipedia.org12 Juni 2009 07.07digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikipedia.org3 Juni 2008 05.33digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org7 Agustus 2015 06.52digawé nalika mlebu log(?)1
hsb.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
ht.wikipedia.org3 Juni 2008 05.35digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org28 Juni 2008 05.33digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org3 Juni 2008 05.35digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org3 Juni 2008 05.35digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org2 Juni 2008 02.43Wiki asal(?)9.067reviewer
id.wikibooks.org3 Juni 2008 11.07digawé nalika mlebu log(?)4
id.wikiquote.org3 Juni 2008 11.07digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikisource.org3 Juni 2008 11.07digawé nalika mlebu log(?)10
id.wiktionary.org3 Juni 2008 11.07digawé nalika mlebu log(?)87
ie.wikipedia.org4 Novèmber 2014 11.46digawé nalika mlebu log(?)0
ii.wikipedia.org25 Juni 2009 04.14digawé nalika mlebu log(?)0
ilo.wikipedia.org22 Mèi 2014 12.29digawé nalika mlebu log(?)0
incubator.wikimedia.org24 Dhésèmber 2012 19.38digawé nalika mlebu log(?)89
io.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
io.wiktionary.org24 Juli 2015 01.44digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org2 Juni 2008 02.43kakonfirmasi déning tembung sandi(?)5
it.wikiquote.org10 Fèbruari 2018 01.53digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikisource.org20 Mèi 2016 08.06digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikivoyage.org9 Mèi 2014 16.45digawé nalika mlebu log(?)0
it.wiktionary.org17 April 2014 00.47digawé nalika mlebu log(?)0
iu.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
jam.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org28 Juni 2008 05.44digawé nalika mlebu log(?)12
ja.wikinews.org6 Juli 2009 08.45digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wiktionary.org7 Juni 2009 16.37digawé nalika mlebu log(?)0
jbo.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org2 Juni 2008 05.44digawé nalika mlebu log(?)18.000
jv.wiktionary.org27 Novèmber 2014 01.41digawé nalika mlebu log(?)2
kaa.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
kab.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikipedia.org29 Fèbruari 2016 15.13digawé nalika mlebu log(?)0
kbd.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
kg.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
ki.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org29 Fèbruari 2016 15.12digawé nalika mlebu log(?)0
kl.wikipedia.org20 Dhésèmber 2015 12.58digawé nalika mlebu log(?)0
km.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikipedia.org3 Juni 2008 05.35digawé nalika mlebu log(?)0
koi.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 06.24digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikipedia.org2 Juni 2008 02.43kakonfirmasi déning tembung sandi(?)4
ko.wikinews.org26 Maret 2020 05.27digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikisource.org1 Oktober 2015 02.36digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiversity.org23 Dhésèmber 2015 02.42digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wiktionary.org10 Novèmber 2017 15.15digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wiktionary.org20 Dhésèmber 2015 12.09digawé nalika mlebu log(?)0
kv.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
kw.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikipedia.org20 Mèi 2015 16.35digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikisource.org15 Januari 2018 12.24digawé nalika mlebu log(?)0
lbe.wikipedia.org12 Juni 2009 07.03digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wikipedia.org2 Juni 2008 03.06digawé nalika mlebu log(?)0
lez.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
lij.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org7 Agustus 2015 06.41digawé nalika mlebu log(?)0
ln.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org12 Fèbruari 2014 03.05digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org28 Juni 2008 05.43digawé nalika mlebu log(?)1
lrc.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
mad.wikipedia.org29 Dhésèmber 2020 03.41digawé nalika mlebu log(?)0
mai.wikipedia.org10 Januari 2016 05.41digawé nalika mlebu log(?)0
map-bms.wikipedia.org2 Juni 2008 05.44digawé nalika mlebu log(?)5
mdf.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 07.52digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org2 Juni 2008 06.52digawé nalika mlebu log(?)209
meta.wikimedia.org2 Juni 2008 05.37digawé nalika mlebu log(?)1.189autopatrolled
mg.wikipedia.org29 Fèbruari 2016 15.12digawé nalika mlebu log(?)0
mg.wiktionary.org5 Mèi 2013 22.07digawé nalika mlebu log(?)0
mhr.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
min.wikipedia.org24 April 2014 06.22digawé nalika mlebu log(?)97
min.wiktionary.org20 Novèmber 2019 23.56digawé nalika mlebu log(?)0
mi.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)6
mk.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikimedia.org13 Januari 2016 10.26digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)19
mrj.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org2 Juni 2008 03.07digawé nalika mlebu log(?)83
ms.wiktionary.org9 Juli 2011 11.19digawé nalika mlebu log(?)0
mt.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
mwl.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
mx.wikimedia.org16 Oktober 2014 10.37digawé nalika mlebu log(?)0
myv.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 09.13digawé nalika mlebu log(?)0
my.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)2
mzn.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wikipedia.org6 Juni 2015 12.45digawé nalika mlebu log(?)0
nap.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
na.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
nds-nl.wikipedia.org11 April 2016 07.56digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wikipedia.org7 Agustus 2015 06.52digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
new.wikipedia.org6 Juli 2009 08.55digawé nalika mlebu log(?)0
nia.wikipedia.org12 Januari 2021 05.35digawé nalika mlebu log(?)4
nia.wiktionary.org12 Januari 2021 05.35digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org2 Juni 2008 02.43kakonfirmasi déning tembung sandi(?)18
nl.wikimedia.org21 Mèi 2016 04.51digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikisource.org15 Januari 2018 12.24digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wiktionary.org9 Juli 2011 11.22digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org2 Juni 2008 06.57digawé nalika mlebu log(?)0
nov.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org2 Juni 2008 05.44digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikimedia.org13 Sèptèmber 2017 11.23digawé nalika mlebu log(?)0
nv.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikipedia.org2 Juni 2008 06.57digawé nalika mlebu log(?)0
olo.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 10.05digawé nalika mlebu log(?)0
om.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikipedia.org25 Juni 2009 04.14digawé nalika mlebu log(?)0
os.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
outreach.wikimedia.org12 Maret 2016 06.14digawé nalika mlebu log(?)5
pag.wikipedia.org8 Maret 2016 13.00digawé nalika mlebu log(?)0
pam.wikipedia.org8 Maret 2016 12.59digawé nalika mlebu log(?)0
pap.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
pa.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
pfl.wikipedia.org5 Fèbruari 2016 13.31digawé nalika mlebu log(?)0
pih.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org2 Juni 2008 02.43kakonfirmasi déning tembung sandi(?)7
pl.wikimedia.org14 Mèi 2018 05.28digawé nalika mlebu log(?)0
pms.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
pnb.wikipedia.org30 Januari 2016 11.20digawé nalika mlebu log(?)0
ps.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org24 Juni 2008 08.34digawé nalika mlebu log(?)1
qu.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
roa-tara.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org2 Juni 2008 06.29digawé nalika mlebu log(?)0
rue.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikipedia.org2 Juni 2008 05.44digawé nalika mlebu log(?)1
ru.wikimedia.org26 Januari 2018 10.26digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikinews.org15 Juli 2020 01.27digawé nalika mlebu log(?)0
rw.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
sah.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
sat.wikipedia.org8 Agustus 2018 17.13digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikipedia.org26 April 2016 15.07digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
sd.wikipedia.org15 Januari 2016 14.18digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikimedia.org27 Oktober 2015 11.10digawé nalika mlebu log(?)0
sg.wikipedia.org25 Juni 2009 04.14digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org7 Agustus 2015 06.41digawé nalika mlebu log(?)1
simple.wikipedia.org3 Juni 2008 05.35digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wiktionary.org1 April 2018 15.56digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikipedia.org1 Sèptèmber 2008 10.47digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikisource.org5 Fèbruari 2016 13.31digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org6 Juni 2015 13.18digawé nalika mlebu log(?)0
sm.wikipedia.org16 Mèi 2015 10.14digawé nalika mlebu log(?)1
sn.wikipedia.org25 Juni 2009 04.14digawé nalika mlebu log(?)0
wikisource.org3 Juni 2008 11.12digawé nalika mlebu log(?)3
so.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org2 Juni 2008 02.43kakonfirmasi déning tembung sandi(?)45
sq.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
srn.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikipedia.org25 Sèptèmber 2015 10.24digawé nalika mlebu log(?)1
ss.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
stq.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
st.wiktionary.org12 Juni 2009 07.04digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org2 Juni 2008 05.44digawé nalika mlebu log(?)29
su.wikibooks.org26 Maret 2020 05.31digawé nalika mlebu log(?)0
su.wiktionary.org28 Agustus 2018 04.42digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org2 Juni 2008 02.43kakonfirmasi déning tembung sandi(?)3
sw.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
szl.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikipedia.org23 Mèi 2014 07.15digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wiktionary.org2 Oktober 2017 07.59digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikipedia.org3 Juni 2008 02.38digawé nalika mlebu log(?)4
test.wikidata.org13 Juli 2016 08.00digawé nalika mlebu log(?)2
tet.wikipedia.org21 Juni 2012 20.30digawé nalika mlebu log(?)2
te.wikipedia.org18 Mèi 2014 08.51digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wikipedia.org7 Agustus 2015 06.53digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org12 Juni 2009 06.54digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org2 Agustus 2009 02.56digawé nalika mlebu log(?)0
to.wikipedia.org17 Oktober 2017 08.32digawé nalika mlebu log(?)1
tpi.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)2
tr.wikipedia.org2 Juni 2008 06.24digawé nalika mlebu log(?)5
tr.wiktionary.org20 Dhésèmber 2015 12.08digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wikipedia.org2 Juni 2008 06.24digawé nalika mlebu log(?)0
tum.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
tw.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
tyv.wikipedia.org17 Oktober 2017 08.20digawé nalika mlebu log(?)0
ty.wikipedia.org14 Maret 2016 13.48digawé nalika mlebu log(?)0
ua.wikimedia.org9 Mèi 2016 07.46digawé nalika mlebu log(?)0
udm.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
ug.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org25 Juni 2009 02.59digawé nalika mlebu log(?)2
ur.wikipedia.org12 Maret 2014 08.58digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wikipedia.org20 Dhésèmber 2015 12.00digawé nalika mlebu log(?)0
vep.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org12 Juni 2009 06.58digawé nalika mlebu log(?)5
vi.wikivoyage.org14 Fèbruari 2017 08.54digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wiktionary.org7 Agustus 2015 07.03digawé nalika mlebu log(?)0
vls.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
vo.wikipedia.org25 Juni 2009 04.13digawé nalika mlebu log(?)0
war.wikipedia.org12 Juni 2009 06.58digawé nalika mlebu log(?)2
wa.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org24 Dhésèmber 2012 19.38digawé nalika mlebu log(?)33.929
wikimania2008.wikimedia.org5 Juni 2008 02.00digawé nalika mlebu log(?)4
wikimania2011.wikimedia.org13 Juni 2011 04.12digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2014.wikimedia.org12 Maret 2014 08.06digawé nalika mlebu log(?)22
wikimania2015.wikimedia.org23 Agustus 2015 09.37digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2016.wikimedia.org7 Januari 2016 01.54digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2017.wikimedia.org30 Januari 2016 11.26digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2018.wikimedia.org20 Novèmber 2017 06.24digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania.wikimedia.org12 Maret 2019 10.28digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
wuu.wikipedia.org28 Januari 2016 13.46digawé nalika mlebu log(?)2
xal.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
xmf.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.26digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.26digawé nalika mlebu log(?)0
yue.wiktionary.org10 Maret 2019 06.13digawé nalika mlebu log(?)0
za.wikipedia.org20 Agustus 2015 09.16digawé nalika mlebu log(?)1
zea.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)0
zh-classical.wikipedia.org31 Mèi 2016 13.27digawé nalika mlebu log(?)2
zh-min-nan.wikipedia.org3 Juni 2008 05.33digawé nalika mlebu log(?)2
zh-min-nan.wikisource.org5 Fèbruari 2016 13.30digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org28 Januari 2016 17.44digawé nalika mlebu log(?)0
zh-yue.wikipedia.org4 Mèi 2014 17.11digawé nalika mlebu log(?)12
zh.wikipedia.org2 Juni 2008 03.07digawé nalika mlebu log(?)15
zh.wikisource.org7 April 2010 09.15digawé nalika mlebu log(?)5
zh.wikivoyage.org14 Fèbruari 2017 08.53digawé nalika mlebu log(?)2
zh.wiktionary.org16 Oktober 2014 11.21digawé nalika mlebu log(?)8