Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Athenchen
  • Kadaftar: 27 Mèi 2008 21.00 (14 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 21.569
  • Cacahé akun kang gegayutan: 226
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
aa.wikipedia.org19 Mèi 2011 13.05digawé nalika mlebu log(?)0
ab.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.09digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikipedia.org3 Oktober 2008 15.56digawé nalika mlebu log(?)3
ak.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.10digawé nalika mlebu log(?)0
als.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.01digawé nalika mlebu log(?)9
am.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.10digawé nalika mlebu log(?)3
ang.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.10digawé nalika mlebu log(?)2
an.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.12digawé nalika mlebu log(?)5
arc.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.10digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikipedia.org3 Oktober 2008 15.53digawé nalika mlebu log(?)4
ast.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.13digawé nalika mlebu log(?)2
av.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.10digawé nalika mlebu log(?)0
ay.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.40digawé nalika mlebu log(?)2
az.wikipedia.org3 Oktober 2008 18.55digawé nalika mlebu log(?)7
bar.wikipedia.org20 Agustus 2008 15.46digawé nalika mlebu log(?)4
bat-smg.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.13digawé nalika mlebu log(?)2
ba.wikipedia.org15 Juli 2008 08.55digawé nalika mlebu log(?)0
bcl.wikipedia.org5 Juli 2008 09.34digawé nalika mlebu log(?)0
be-tarask.wikipedia.org1 Juni 2009 14.18digawé nalika mlebu log(?)1
be.wikipedia.org3 Oktober 2008 15.49digawé nalika mlebu log(?)6
bg.wikipedia.org26 Juni 2008 17.39digawé nalika mlebu log(?)11
bh.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.10digawé nalika mlebu log(?)0
bi.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.13digawé nalika mlebu log(?)0
bm.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.13digawé nalika mlebu log(?)2
bn.wikipedia.org3 Oktober 2008 18.55digawé nalika mlebu log(?)0
bo.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.13digawé nalika mlebu log(?)0
bpy.wikipedia.org22 Sèptèmber 2008 13.52digawé nalika mlebu log(?)3
br.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.15digawé nalika mlebu log(?)6
bs.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.09digawé nalika mlebu log(?)3
bug.wikipedia.org12 April 2011 21.41digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikipedia.org7 Sèptèmber 2008 08.04digawé nalika mlebu log(?)38
cbk-zam.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.14digawé nalika mlebu log(?)0
cdo.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.14digawé nalika mlebu log(?)2
ceb.wikipedia.org3 Oktober 2008 15.59digawé nalika mlebu log(?)1
chr.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.14digawé nalika mlebu log(?)2
chy.wikipedia.org19 Mèi 2011 13.06digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org27 Mèi 2008 21.00kakonfirmasi déning tembung sandi(?)8.231autopatrolled
co.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.15digawé nalika mlebu log(?)2
csb.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.04digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org8 Juli 2008 13.59digawé nalika mlebu log(?)22
cs.wikiquote.org11 Mèi 2010 10.54digawé nalika mlebu log(?)0
cv.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.28digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org30 Juni 2008 19.24digawé nalika mlebu log(?)5
da.wikipedia.org26 Agustus 2008 06.16digawé nalika mlebu log(?)15
de.wikipedia.org27 Mèi 2008 21.00Wiki asal(?)11.020editor
de.wikibooks.org16 Novèmber 2008 10.30digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikinews.org5 Novèmber 2008 08.57digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiquote.org18 Juli 2008 21.37digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikisource.org18 Juni 2008 21.09digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiversity.org21 Oktober 2008 22.00digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org12 Juni 2008 14.38digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.14digawé nalika mlebu log(?)0
dsb.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.18digawé nalika mlebu log(?)2
dv.wikipedia.org5 Juli 2008 08.52digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikipedia.org3 Oktober 2008 15.46digawé nalika mlebu log(?)6
en.wikipedia.org27 Mèi 2008 21.00kakonfirmasi déning tembung sandi(?)565
en.wikibooks.org16 Juli 2008 20.50digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org16 Juli 2008 20.50digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org16 Juli 2008 20.50digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org15 Juni 2008 16.02digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org16 Juli 2008 20.50digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org15 Juni 2008 16.02digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikipedia.org16 Juni 2008 09.24digawé nalika mlebu log(?)7
es.wikipedia.org31 Mèi 2008 19.49digawé nalika mlebu log(?)148
es.wikiquote.org12 Juni 2010 22.33digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org3 Oktober 2008 15.53digawé nalika mlebu log(?)18
eu.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.03digawé nalika mlebu log(?)8
ext.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.14digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org5 Juli 2008 08.27digawé nalika mlebu log(?)3
fiu-vro.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.15digawé nalika mlebu log(?)2
fi.wikipedia.org26 Juli 2008 21.21digawé nalika mlebu log(?)40
fo.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.15digawé nalika mlebu log(?)2
frp.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.15digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org27 Mèi 2008 21.00kakonfirmasi déning tembung sandi(?)237
fr.wikibooks.org28 Sèptèmber 2009 14.35digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikinews.org25 Fèbruari 2011 18.39digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wiktionary.org16 Juni 2008 07.39digawé nalika mlebu log(?)2
fur.wikipedia.org10 Sèptèmber 2008 14.47digawé nalika mlebu log(?)2
fy.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.00digawé nalika mlebu log(?)4
ga.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.20digawé nalika mlebu log(?)5
gd.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.20digawé nalika mlebu log(?)2
gl.wikipedia.org24 Juni 2008 10.24digawé nalika mlebu log(?)5
gn.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.20digawé nalika mlebu log(?)2
got.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.20digawé nalika mlebu log(?)2
gu.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.20digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.20digawé nalika mlebu log(?)3
haw.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.21digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org8 Juli 2008 14.01digawé nalika mlebu log(?)1
hif.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.21digawé nalika mlebu log(?)3
hi.wikipedia.org14 Agustus 2008 09.21digawé nalika mlebu log(?)4
hr.wikipedia.org3 Oktober 2008 15.48digawé nalika mlebu log(?)11
hsb.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.18digawé nalika mlebu log(?)2
ht.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.11digawé nalika mlebu log(?)2
hu.wikipedia.org27 Mèi 2008 21.01digawé nalika mlebu log(?)11
hy.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.23digawé nalika mlebu log(?)3
ia.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.28digawé nalika mlebu log(?)1
id.wikipedia.org31 Mèi 2008 19.49digawé nalika mlebu log(?)9
ie.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.33digawé nalika mlebu log(?)2
ilo.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.33digawé nalika mlebu log(?)2
io.wikipedia.org14 Agustus 2008 09.21digawé nalika mlebu log(?)5
is.wikipedia.org25 Juni 2008 15.25digawé nalika mlebu log(?)3
it.wikipedia.org16 Juni 2008 11.16digawé nalika mlebu log(?)40
it.wikinews.org30 Dhésèmber 2008 22.34digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org24 Juni 2008 09.21digawé nalika mlebu log(?)32
jbo.wikipedia.org8 Juni 2009 11.07digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.00digawé nalika mlebu log(?)4
ka.wikipedia.org3 Oktober 2008 18.55digawé nalika mlebu log(?)3
kl.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
km.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.33digawé nalika mlebu log(?)2
kn.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.28digawé nalika mlebu log(?)0
koi.wikipedia.org25 Mèi 2011 15.58digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.10digawé nalika mlebu log(?)12
kr.wikipedia.org19 Mèi 2011 13.06digawé nalika mlebu log(?)0
ksh.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.04digawé nalika mlebu log(?)2
ku.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.00digawé nalika mlebu log(?)2
kv.wikipedia.org18 Novèmber 2008 19.07digawé nalika mlebu log(?)0
kw.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.33digawé nalika mlebu log(?)0
lad.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.33digawé nalika mlebu log(?)2
la.wikipedia.org10 Sèptèmber 2008 14.37digawé nalika mlebu log(?)40
la.wikisource.org27 Sèptèmber 2008 21.37digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.02digawé nalika mlebu log(?)9
lij.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.33digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.00digawé nalika mlebu log(?)5
lmo.wikipedia.org11 Sèptèmber 2008 10.07digawé nalika mlebu log(?)4
ln.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.34digawé nalika mlebu log(?)0
ltg.wikipedia.org19 Mèi 2011 13.05digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org25 Juni 2008 15.28digawé nalika mlebu log(?)9
lv.wikipedia.org19 Sèptèmber 2008 21.39digawé nalika mlebu log(?)6
map-bms.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.28digawé nalika mlebu log(?)3
www.mediawiki.org16 Juli 2008 20.50digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org18 Juni 2008 20.56digawé nalika mlebu log(?)0
mg.wikipedia.org10 April 2011 10.56digawé nalika mlebu log(?)0
mi.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.28digawé nalika mlebu log(?)3
mk.wikipedia.org21 Juli 2008 08.55digawé nalika mlebu log(?)5
ml.wikipedia.org8 Juni 2008 09.52digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.33digawé nalika mlebu log(?)2
mrj.wikipedia.org8 April 2011 16.12digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.00digawé nalika mlebu log(?)3
ms.wikipedia.org19 Sèptèmber 2008 21.21digawé nalika mlebu log(?)10
mt.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.33digawé nalika mlebu log(?)2
my.wikipedia.org7 Oktober 2008 14.46digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wikipedia.org22 Agustus 2008 06.25digawé nalika mlebu log(?)2
nap.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.00digawé nalika mlebu log(?)0
nds-nl.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.27digawé nalika mlebu log(?)3
nds.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.26digawé nalika mlebu log(?)4
ne.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.32digawé nalika mlebu log(?)0
new.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.24digawé nalika mlebu log(?)3
nl.wikipedia.org27 Mèi 2008 21.00kakonfirmasi déning tembung sandi(?)255
nl.wikisource.org19 Agustus 2009 21.20digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wiktionary.org27 Oktober 2008 20.26digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org3 Oktober 2008 15.51digawé nalika mlebu log(?)7
nov.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.33digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org22 Juli 2008 21.12digawé nalika mlebu log(?)43
nrm.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.28digawé nalika mlebu log(?)3
oc.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.15digawé nalika mlebu log(?)4
os.wikipedia.org10 Agustus 2008 18.10digawé nalika mlebu log(?)1
pag.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.28digawé nalika mlebu log(?)0
pam.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.28digawé nalika mlebu log(?)0
pap.wikipedia.org10 Sèptèmber 2008 14.56digawé nalika mlebu log(?)0
pdc.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.04digawé nalika mlebu log(?)3
pfl.wikipedia.org16 Novèmber 2010 22.26digawé nalika mlebu log(?)1
pi.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.25digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org29 Mèi 2008 15.23digawé nalika mlebu log(?)106
pl.wiktionary.org13 Juli 2011 21.18digawé nalika mlebu log(?)0
pms.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.01digawé nalika mlebu log(?)3
pnb.wikipedia.org18 Juli 2011 08.35digawé nalika mlebu log(?)0
ps.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.33digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org8 Juni 2008 08.00digawé nalika mlebu log(?)67
qu.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.24digawé nalika mlebu log(?)6
rm.wikipedia.org23 Juni 2008 09.30digawé nalika mlebu log(?)2
rmy.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.05digawé nalika mlebu log(?)0
roa-rup.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.28digawé nalika mlebu log(?)0
roa-tara.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.24digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org22 Juni 2008 19.22digawé nalika mlebu log(?)51
ru.wikipedia.org14 Juni 2008 17.19digawé nalika mlebu log(?)60
sa.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.28digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.01digawé nalika mlebu log(?)4
sco.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.33digawé nalika mlebu log(?)2
sc.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.40digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikipedia.org5 Juli 2008 09.32digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.29digawé nalika mlebu log(?)1
simple.wikipedia.org14 Juli 2008 18.34digawé nalika mlebu log(?)9
si.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.40digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikipedia.org28 Agustus 2008 12.38digawé nalika mlebu log(?)6
sl.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.17digawé nalika mlebu log(?)6
species.wikimedia.org8 April 2009 16.02digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.30digawé nalika mlebu log(?)8
srn.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.40digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikipedia.org11 Sèptèmber 2008 10.09digawé nalika mlebu log(?)5
stq.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.27digawé nalika mlebu log(?)2
su.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.01digawé nalika mlebu log(?)3
sv.wikipedia.org8 Juli 2008 11.14digawé nalika mlebu log(?)42
sw.wikipedia.org29 Mèi 2008 15.22digawé nalika mlebu log(?)4
szl.wikipedia.org29 Mèi 2008 15.21digawé nalika mlebu log(?)1
ta.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.01digawé nalika mlebu log(?)7
te.wikipedia.org29 Agustus 2008 07.05digawé nalika mlebu log(?)3
tg.wikipedia.org23 Juli 2010 20.49digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org1 Oktober 2008 17.22digawé nalika mlebu log(?)6
tk.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.33digawé nalika mlebu log(?)2
tl.wikipedia.org30 Juli 2009 10.14digawé nalika mlebu log(?)1
to.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.33digawé nalika mlebu log(?)2
tpi.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.34digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org3 Oktober 2008 15.52digawé nalika mlebu log(?)18
tt.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.28digawé nalika mlebu log(?)2
ty.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.40digawé nalika mlebu log(?)0
ug.wikipedia.org11 Fèbruari 2010 22.33digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.06digawé nalika mlebu log(?)14
ur.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.24digawé nalika mlebu log(?)2
uz.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.28digawé nalika mlebu log(?)2
vec.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.25digawé nalika mlebu log(?)2
vi.wikipedia.org12 Sèptèmber 2008 08.40digawé nalika mlebu log(?)8
vls.wikipedia.org7 Sèptèmber 2008 08.23digawé nalika mlebu log(?)5
vo.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.20digawé nalika mlebu log(?)2
war.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.33digawé nalika mlebu log(?)0
wa.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.01digawé nalika mlebu log(?)2
wo.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.40digawé nalika mlebu log(?)2
wuu.wikipedia.org23 Juli 2008 09.15digawé nalika mlebu log(?)2
xmf.wikipedia.org15 Juli 2011 09.01digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.04digawé nalika mlebu log(?)2
yo.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.28digawé nalika mlebu log(?)4
zea.wikipedia.org3 Oktober 2008 16.27digawé nalika mlebu log(?)0
zh-classical.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.33digawé nalika mlebu log(?)2
zh-min-nan.wikipedia.org20 Juni 2010 00.02digawé nalika mlebu log(?)0
zh-yue.wikipedia.org3 Oktober 2008 19.24digawé nalika mlebu log(?)2
zh.wikipedia.org29 Mèi 2008 15.21digawé nalika mlebu log(?)23
zh.wikiquote.org19 Juni 2010 10.46digawé nalika mlebu log(?)0