Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Bellus Delphina
  • Kadaftar: 20 Sèptèmber 2013 08.07 (8 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 1.878
  • Cacahé akun kang gegayutan: 117
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
af.wikipedia.org2 Mèi 2014 09.34digawé nalika mlebu log(?)2
als.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.41digawé nalika mlebu log(?)0
an.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.50digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikipedia.org29 Dhésèmber 2013 19.44digawé nalika mlebu log(?)2
as.wikipedia.org14 Januari 2014 10.28digawé nalika mlebu log(?)2
az.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.46digawé nalika mlebu log(?)1
bar.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.41digawé nalika mlebu log(?)0
bcl.wikipedia.org1 Mèi 2014 14.36digawé nalika mlebu log(?)1
bn.wikipedia.org18 Novèmber 2013 19.11digawé nalika mlebu log(?)6
bo.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.46digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.46digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikipedia.org25 Dhésèmber 2013 18.57digawé nalika mlebu log(?)4
ca.wikiquote.org16 Fèbruari 2014 10.51digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wiktionary.org24 April 2014 09.52digawé nalika mlebu log(?)0
chy.wikipedia.org1 Mèi 2014 14.36digawé nalika mlebu log(?)0
ckb.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.52digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org20 Sèptèmber 2013 08.19digawé nalika mlebu log(?)239
co.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.52digawé nalika mlebu log(?)0
crh.wikipedia.org4 Januari 2014 09.44digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org1 Mèi 2014 14.36digawé nalika mlebu log(?)2
cs.wikiquote.org16 Fèbruari 2014 10.57digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org24 Januari 2014 17.48digawé nalika mlebu log(?)1
da.wikipedia.org2 Mèi 2014 09.35digawé nalika mlebu log(?)3
de.wikipedia.org4 Oktober 2013 14.21digawé nalika mlebu log(?)5
dv.wikipedia.org24 April 2014 09.52digawé nalika mlebu log(?)2
el.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.38digawé nalika mlebu log(?)2
en.wikipedia.org20 Sèptèmber 2013 08.07akun anyar(?)1.407
en.wikibooks.org26 Sèptèmber 2013 08.36digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org26 Sèptèmber 2013 08.36digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org26 Sèptèmber 2013 08.36digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikisource.org26 Sèptèmber 2013 08.36digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org26 Sèptèmber 2013 08.36digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org26 Sèptèmber 2013 08.37digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org26 Sèptèmber 2013 08.36digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikipedia.org30 Agustus 2014 17.58digawé nalika mlebu log(?)1
es.wikipedia.org28 Sèptèmber 2013 15.03digawé nalika mlebu log(?)7
es.wiktionary.org16 Fèbruari 2014 10.45digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org18 Novèmber 2013 19.11digawé nalika mlebu log(?)4
eu.wikipedia.org14 Januari 2014 10.28digawé nalika mlebu log(?)3
ext.wikipedia.org1 Mèi 2014 14.36digawé nalika mlebu log(?)2
fa.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.43digawé nalika mlebu log(?)3
fi.wikipedia.org24 Januari 2014 17.48digawé nalika mlebu log(?)5
fr.wikipedia.org14 Novèmber 2013 18.20digawé nalika mlebu log(?)4
gl.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.39digawé nalika mlebu log(?)5
gn.wikipedia.org24 April 2014 09.52digawé nalika mlebu log(?)1
gu.wikipedia.org24 April 2014 09.52digawé nalika mlebu log(?)2
ha.wikipedia.org24 April 2014 09.52digawé nalika mlebu log(?)1
he.wikipedia.org24 April 2014 09.52digawé nalika mlebu log(?)1
hi.wikipedia.org18 Novèmber 2013 19.11digawé nalika mlebu log(?)5
hr.wikipedia.org24 April 2014 09.52digawé nalika mlebu log(?)1
hsb.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.45digawé nalika mlebu log(?)2
hu.wikipedia.org18 Novèmber 2013 19.11digawé nalika mlebu log(?)3
hy.wikipedia.org1 Mèi 2014 15.03digawé nalika mlebu log(?)1
id.wikipedia.org24 April 2014 09.51digawé nalika mlebu log(?)3
ilo.wikipedia.org24 April 2014 09.51digawé nalika mlebu log(?)1
incubator.wikimedia.org26 Sèptèmber 2013 08.37digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org16 Dhésèmber 2013 18.08digawé nalika mlebu log(?)7
it.wikiquote.org18 Novèmber 2013 19.12digawé nalika mlebu log(?)1
ja.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.45digawé nalika mlebu log(?)3
ja.wiktionary.org2 Mèi 2014 09.27digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org24 April 2014 09.51digawé nalika mlebu log(?)1
ka.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.45digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.45digawé nalika mlebu log(?)1
kn.wikipedia.org18 Novèmber 2013 19.12digawé nalika mlebu log(?)7
kn.wiktionary.org24 April 2014 09.51digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikipedia.org24 April 2014 09.51digawé nalika mlebu log(?)1
ku.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.45digawé nalika mlebu log(?)2
la.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.45digawé nalika mlebu log(?)3
lb.wikipedia.org18 Novèmber 2013 19.12digawé nalika mlebu log(?)1
login.wikimedia.org20 Sèptèmber 2013 08.08digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org18 Novèmber 2013 19.12digawé nalika mlebu log(?)3
lv.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.45digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org26 Sèptèmber 2013 08.36digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org26 Sèptèmber 2013 08.36digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikipedia.org1 Mèi 2014 15.03digawé nalika mlebu log(?)1
ml.wikipedia.org22 Sèptèmber 2013 07.25digawé nalika mlebu log(?)39
ml.wikiquote.org10 Juli 2014 16.49digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wiktionary.org24 April 2014 09.51digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org18 Novèmber 2013 19.12digawé nalika mlebu log(?)4
ms.wikipedia.org24 April 2014 09.51digawé nalika mlebu log(?)2
mwl.wikipedia.org2 Mèi 2014 09.35digawé nalika mlebu log(?)0
my.wikipedia.org24 April 2014 09.51digawé nalika mlebu log(?)1
ne.wikipedia.org24 April 2014 09.36digawé nalika mlebu log(?)4
nl.wikipedia.org18 Novèmber 2013 19.12digawé nalika mlebu log(?)1
no.wikipedia.org30 Agustus 2014 18.14digawé nalika mlebu log(?)1
or.wikipedia.org6 Mèi 2014 16.38digawé nalika mlebu log(?)1
pam.wikipedia.org24 April 2014 09.36digawé nalika mlebu log(?)2
pa.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.57digawé nalika mlebu log(?)3
pl.wikipedia.org7 Agustus 2014 04.56digawé nalika mlebu log(?)4
pnb.wikipedia.org24 April 2014 09.36digawé nalika mlebu log(?)2
pnb.wiktionary.org14 Januari 2014 10.28digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org18 Novèmber 2013 19.12digawé nalika mlebu log(?)5
ro.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.45digawé nalika mlebu log(?)2
ru.wikipedia.org18 Novèmber 2013 19.12digawé nalika mlebu log(?)4
rw.wikipedia.org30 Agustus 2014 18.14digawé nalika mlebu log(?)1
sa.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.45digawé nalika mlebu log(?)4
sco.wikipedia.org6 Mèi 2014 16.38digawé nalika mlebu log(?)1
sh.wikipedia.org18 Novèmber 2013 19.12digawé nalika mlebu log(?)2
simple.wikipedia.org3 Oktober 2013 10.31digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikipedia.org30 Agustus 2014 18.14digawé nalika mlebu log(?)1
species.wikimedia.org26 Sèptèmber 2013 08.37digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.45digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikipedia.org7 Agustus 2014 05.13digawé nalika mlebu log(?)3
ta.wikipedia.org20 Sèptèmber 2013 18.07digawé nalika mlebu log(?)6
ta.wiktionary.org30 Sèptèmber 2014 16.31digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikipedia.org2 Oktober 2013 09.59digawé nalika mlebu log(?)7
te.wiktionary.org2 Mèi 2014 09.27digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org1 Mèi 2014 15.04digawé nalika mlebu log(?)1
to.wikipedia.org7 Agustus 2014 05.12digawé nalika mlebu log(?)1
tr.wikipedia.org30 Agustus 2014 17.58digawé nalika mlebu log(?)1
uk.wikipedia.org18 Novèmber 2013 19.12digawé nalika mlebu log(?)3
ur.wikipedia.org6 Juli 2014 16.19digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org16 Fèbruari 2014 10.45digawé nalika mlebu log(?)3
war.wikipedia.org1 Mèi 2014 15.04digawé nalika mlebu log(?)1
www.wikidata.org26 Sèptèmber 2013 08.36digawé nalika mlebu log(?)0
zh-yue.wikipedia.org14 Januari 2014 10.28digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikipedia.org1 Mèi 2014 15.04digawé nalika mlebu log(?)0