Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Deborahjay
  • Kadaftar: 22 Juli 2008 05.22 (14 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 56.927
  • Cacahé akun kang gegayutan: 507
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
ab.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 19.27digawé nalika mlebu log(?)0
ace.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 19.28digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)5
af.wikiquote.org12 Dhésèmber 2017 19.36digawé nalika mlebu log(?)0
ak.wikipedia.org12 Dhésèmber 2008 12.50digawé nalika mlebu log(?)0
als.wikipedia.org1 Agustus 2008 16.05digawé nalika mlebu log(?)0
alt.wikipedia.org26 April 2022 05.42digawé nalika mlebu log(?)0
am.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 19.41digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikipedia.org28 Novèmber 2008 18.52digawé nalika mlebu log(?)0
an.wikipedia.org1 Agustus 2008 16.06digawé nalika mlebu log(?)0
arc.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 19.45digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)13
ar.wikibooks.org12 Dhésèmber 2017 19.46digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikinews.org12 Dhésèmber 2017 19.46digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikiquote.org12 Dhésèmber 2017 19.47digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikisource.org12 Dhésèmber 2017 19.49digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikiversity.org12 Dhésèmber 2017 19.51digawé nalika mlebu log(?)0
arz.wikipedia.org16 Dhésèmber 2008 00.11digawé nalika mlebu log(?)0
ast.wikipedia.org1 Agustus 2008 16.06digawé nalika mlebu log(?)0
as.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 20.04digawé nalika mlebu log(?)0
atj.wikipedia.org12 Oktober 2019 07.35digawé nalika mlebu log(?)0
av.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 20.07digawé nalika mlebu log(?)0
ay.wikipedia.org1 Agustus 2008 16.07digawé nalika mlebu log(?)0
azb.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 20.13digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org17 Novèmber 2008 08.41digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikibooks.org12 Dhésèmber 2017 20.19digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikiquote.org12 Dhésèmber 2017 20.20digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikisource.org12 Dhésèmber 2017 20.21digawé nalika mlebu log(?)0
ban.wikipedia.org12 Juni 2021 14.30digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org12 Dhésèmber 2008 12.49digawé nalika mlebu log(?)1
bat-smg.wikipedia.org4 Dhésèmber 2008 11.50digawé nalika mlebu log(?)0
ba.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 20.27digawé nalika mlebu log(?)0
bcl.wikipedia.org16 Agustus 2017 08.23digawé nalika mlebu log(?)0
be-tarask.wikipedia.org3 Agustus 2014 11.49digawé nalika mlebu log(?)0
beta.wikiversity.org27 Agustus 2020 09.51digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikipedia.org1 Agustus 2008 16.07digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikiquote.org12 Dhésèmber 2017 20.50digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikisource.org12 Dhésèmber 2017 20.51digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org1 Agustus 2008 16.07digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikiquote.org12 Dhésèmber 2017 20.52digawé nalika mlebu log(?)0
bh.wikipedia.org9 Fèbruari 2018 21.12digawé nalika mlebu log(?)0
bi.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 21.18digawé nalika mlebu log(?)0
bjn.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 21.19digawé nalika mlebu log(?)0
bm.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 21.20digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikipedia.org1 Agustus 2008 16.07digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikibooks.org9 Fèbruari 2018 21.26digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikisource.org12 Dhésèmber 2017 21.26digawé nalika mlebu log(?)0
bo.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 21.26digawé nalika mlebu log(?)0
bpy.wikipedia.org10 Novèmber 2008 19.47digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)3
br.wikiquote.org12 Dhésèmber 2017 21.32digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikisource.org12 Dhésèmber 2017 21.32digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikipedia.org1 Agustus 2008 16.08digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikiquote.org12 Dhésèmber 2017 21.35digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 21.37digawé nalika mlebu log(?)0
bxr.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 21.37digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikipedia.org31 Juli 2008 08.54digawé nalika mlebu log(?)5
ca.wikibooks.org12 Dhésèmber 2017 21.40digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikinews.org9 Fèbruari 2018 21.41digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikiquote.org12 Dhésèmber 2017 21.43digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikisource.org12 Dhésèmber 2017 21.46digawé nalika mlebu log(?)0
cbk-zam.wikipedia.org27 Maret 2013 11.53digawé nalika mlebu log(?)0
cdo.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 21.48digawé nalika mlebu log(?)0
ceb.wikipedia.org2 April 2012 11.55digawé nalika mlebu log(?)0
ce.wikipedia.org18 Juni 2010 14.36digawé nalika mlebu log(?)0
chr.wikipedia.org17 Agustus 2012 13.58digawé nalika mlebu log(?)1
chy.wikipedia.org15 Agustus 2012 11.53digawé nalika mlebu log(?)0
ckb.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 22.36digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org22 Juli 2008 05.33digawé nalika mlebu log(?)4.651autopatrolled
co.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 22.37digawé nalika mlebu log(?)0
crh.wikipedia.org12 Dhésèmber 2008 12.54digawé nalika mlebu log(?)0
cr.wikipedia.org14 Agustus 2012 04.07digawé nalika mlebu log(?)0
csb.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 22.42digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)6
cs.wikibooks.org12 Dhésèmber 2017 22.43digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikinews.org12 Dhésèmber 2017 22.44digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikiquote.org12 Dhésèmber 2017 22.44digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikisource.org12 Dhésèmber 2017 22.49digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikiversity.org12 Dhésèmber 2017 22.50digawé nalika mlebu log(?)0
cu.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 22.51digawé nalika mlebu log(?)0
cv.wikipedia.org16 Maret 2013 11.35digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org19 Agustus 2008 15.15digawé nalika mlebu log(?)7
cy.wikibooks.org12 Dhésèmber 2017 22.59digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikiquote.org12 Dhésèmber 2017 22.59digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org29 Juli 2008 12.17digawé nalika mlebu log(?)1
da.wikibooks.org9 Fèbruari 2018 22.14digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikiquote.org12 Dhésèmber 2017 23.10digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikisource.org12 Dhésèmber 2017 23.10digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)63autoreview
de.wikibooks.org9 Fèbruari 2018 22.26digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikinews.org12 Dhésèmber 2017 23.14digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiquote.org12 Dhésèmber 2017 23.15digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikisource.org9 Fèbruari 2018 22.28digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiversity.org9 Fèbruari 2018 22.28digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikivoyage.org15 Fèbruari 2016 17.38digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org11 Mèi 2015 15.14digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org18 Juli 2012 11.20digawé nalika mlebu log(?)0
dsb.wikipedia.org3 Januari 2009 12.42digawé nalika mlebu log(?)0
dv.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 23.40digawé nalika mlebu log(?)0
dz.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 23.41digawé nalika mlebu log(?)0
ee.wikipedia.org12 Dhésèmber 2017 23.41digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikipedia.org31 Juli 2008 08.55digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikinews.org9 Fèbruari 2018 22.43digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 00.06digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 00.07digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikiversity.org9 Fèbruari 2018 22.44digawé nalika mlebu log(?)0
eml.wikipedia.org3 Agustus 2014 09.41digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)13.859extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org25 Mèi 2013 21.22digawé nalika mlebu log(?)5
en.wikinews.org10 Mèi 2009 16.31digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org10 Juni 2009 00.06digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikisource.org25 Mèi 2013 21.22digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org25 Mèi 2013 21.22digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org4 Mèi 2013 11.11digawé nalika mlebu log(?)9
en.wiktionary.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)14
eo.wikipedia.org1 Agustus 2008 16.14digawé nalika mlebu log(?)6
eo.wikinews.org13 Dhésèmber 2017 01.01digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 01.01digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 01.04digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)77
es.wikibooks.org9 Fèbruari 2018 23.13digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikinews.org3 Sèptèmber 2017 15.25digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 01.07digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikisource.org9 Mèi 2013 17.31digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikiversity.org13 Dhésèmber 2017 01.13digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikivoyage.org13 Dhésèmber 2017 01.20digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org1 Agustus 2008 16.13digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 01.30digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikipedia.org1 Agustus 2008 16.19digawé nalika mlebu log(?)3
eu.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 01.38digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 01.38digawé nalika mlebu log(?)0
ext.wikipedia.org20 Dhésèmber 2014 15.52digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org1 Agustus 2008 16.19digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 01.41digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikinews.org13 Dhésèmber 2017 01.42digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 01.43digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 01.45digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikivoyage.org9 Fèbruari 2018 23.40digawé nalika mlebu log(?)0
ff.wikipedia.org9 Fèbruari 2018 23.44digawé nalika mlebu log(?)0
fiu-vro.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 01.49digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)4
fi.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 01.50digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikinews.org13 Dhésèmber 2017 01.51digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 01.51digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 01.52digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikiversity.org9 Fèbruari 2018 23.51digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikivoyage.org13 Dhésèmber 2017 01.55digawé nalika mlebu log(?)0
fj.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 01.57digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 01.57digawé nalika mlebu log(?)0
frp.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 02.01digawé nalika mlebu log(?)0
frr.wikipedia.org9 Fèbruari 2018 23.55digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)93
fr.wikibooks.org10 Fèbruari 2018 00.04digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikinews.org10 Fèbruari 2018 00.05digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiquote.org10 Juni 2009 00.23digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikisource.org11 Januari 2017 20.57digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiversity.org10 Fèbruari 2018 00.09digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikivoyage.org10 Fèbruari 2018 00.11digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wiktionary.org18 Juni 2015 11.56digawé nalika mlebu log(?)0
fur.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 02.23digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wikipedia.org26 Oktober 2012 13.59digawé nalika mlebu log(?)0
gag.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 02.27digawé nalika mlebu log(?)0
gan.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 02.28digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wikipedia.org12 Oktober 2015 05.58digawé nalika mlebu log(?)0
gd.wikipedia.org24 Oktober 2009 11.31digawé nalika mlebu log(?)1
glk.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 02.39digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org1 Agustus 2008 16.53digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 02.46digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 02.47digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wikipedia.org18 Juni 2010 14.35digawé nalika mlebu log(?)0
got.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 02.57digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 00.25digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 03.09digawé nalika mlebu log(?)0
hak.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 03.11digawé nalika mlebu log(?)0
ha.wikipedia.org3 Agustus 2014 11.00digawé nalika mlebu log(?)1
haw.wikipedia.org10 Juli 2012 12.40digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)1.427autopatrolled
he.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 03.14digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikinews.org10 Fèbruari 2018 00.40digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 03.15digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikisource.org9 Maret 2015 19.28digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikivoyage.org17 Fèbruari 2016 11.18digawé nalika mlebu log(?)4
he.wiktionary.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)0
hif.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 00.42digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikipedia.org28 April 2014 07.42digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikivoyage.org13 Dhésèmber 2017 03.50digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org1 Agustus 2008 16.53digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 03.53digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 03.54digawé nalika mlebu log(?)0
hsb.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 03.55digawé nalika mlebu log(?)0
ht.wikipedia.org26 Dhésèmber 2011 06.44digawé nalika mlebu log(?)2
hu.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)11
hu.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 03.59digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 03.59digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 04.00digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org28 Novèmber 2008 18.53digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 04.23digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 04.24digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org1 Agustus 2008 16.11digawé nalika mlebu log(?)3
id.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 04.28digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 04.29digawé nalika mlebu log(?)0
ie.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 04.29digawé nalika mlebu log(?)0
ig.wikipedia.org15 Agustus 2017 16.47digawé nalika mlebu log(?)448
ik.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 04.31digawé nalika mlebu log(?)0
ilo.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 04.31digawé nalika mlebu log(?)0
incubator.wikimedia.org25 Mèi 2013 21.22digawé nalika mlebu log(?)0
io.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 04.40digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikipedia.org3 Agustus 2014 10.24digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikibooks.org10 Fèbruari 2018 01.43digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 04.49digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikisource.org10 Fèbruari 2018 01.43digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)28
it.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 04.54digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikinews.org13 Dhésèmber 2017 04.56digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 04.57digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikisource.org10 Fèbruari 2018 01.56digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiversity.org10 Fèbruari 2018 01.59digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikivoyage.org13 Dhésèmber 2017 05.13digawé nalika mlebu log(?)0
iu.wikipedia.org15 Agustus 2012 11.54digawé nalika mlebu log(?)0
jam.wikipedia.org20 Agustus 2017 06.42digawé nalika mlebu log(?)14
ja.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)3
ja.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 05.21digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikinews.org13 Dhésèmber 2017 05.21digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 05.22digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 05.22digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikiversity.org13 Dhésèmber 2017 05.23digawé nalika mlebu log(?)0
jbo.wikipedia.org5 Oktober 2017 16.31digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org14 Juni 2010 02.54digawé nalika mlebu log(?)3
kaa.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 05.28digawé nalika mlebu log(?)0
kab.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 05.29digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikipedia.org6 Mèi 2009 23.54digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikibooks.org10 Fèbruari 2018 02.15digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 05.33digawé nalika mlebu log(?)0
kbd.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 05.34digawé nalika mlebu log(?)0
kbp.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 05.36digawé nalika mlebu log(?)0
kg.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 05.37digawé nalika mlebu log(?)0
ki.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 05.37digawé nalika mlebu log(?)12
kk.wikipedia.org16 Juni 2010 03.25digawé nalika mlebu log(?)0
kl.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 05.58digawé nalika mlebu log(?)0
km.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 02.29digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 02.30digawé nalika mlebu log(?)0
koi.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 06.24digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikipedia.org21 Mèi 2013 06.42digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 06.24digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikinews.org10 Fèbruari 2018 02.49digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 06.25digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 06.26digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiversity.org10 Fèbruari 2018 02.51digawé nalika mlebu log(?)0
krc.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 06.28digawé nalika mlebu log(?)0
ksh.wikipedia.org7 Fèbruari 2017 18.52digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikipedia.org13 Januari 2014 08.01digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 06.33digawé nalika mlebu log(?)0
kv.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 06.34digawé nalika mlebu log(?)0
kw.wikipedia.org3 Agustus 2012 17.08digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 06.36digawé nalika mlebu log(?)0
lad.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)641
la.wikipedia.org23 Oktober 2011 13.36digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 06.45digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 06.46digawé nalika mlebu log(?)0
lbe.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 06.46digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)3
lez.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 06.52digawé nalika mlebu log(?)0
lg.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 06.53digawé nalika mlebu log(?)176
lij.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 06.53digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikipedia.org22 Fèbruari 2009 07.37digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 06.55digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 06.56digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 06.58digawé nalika mlebu log(?)0
ln.wikipedia.org6 Novèmber 2013 10.20digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org18 Juli 2013 09.38digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 07.01digawé nalika mlebu log(?)0
ltg.wikipedia.org9 Oktober 2017 18.49digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)6
lt.wikibooks.org10 Fèbruari 2018 03.14digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 07.09digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wikipedia.org13 Januari 2009 10.05digawé nalika mlebu log(?)1
mai.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 03.39digawé nalika mlebu log(?)0
map-bms.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 07.51digawé nalika mlebu log(?)0
mdf.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 07.51digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)31
meta.wikimedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)436autopatrolled
mg.wikipedia.org21 Oktober 2015 06.08digawé nalika mlebu log(?)2
mhr.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 07.58digawé nalika mlebu log(?)0
min.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 08.00digawé nalika mlebu log(?)0
mi.wikipedia.org16 Januari 2013 12.45digawé nalika mlebu log(?)29
mk.wikipedia.org3 Agustus 2014 10.49digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 08.10digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikipedia.org28 Juni 2015 05.13digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 08.52digawé nalika mlebu log(?)0
mni.wikipedia.org4 April 2021 14.28digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org15 Oktober 2014 20.43digawé nalika mlebu log(?)0
mrj.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 08.58digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org7 Novèmber 2008 20.27digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org1 Agustus 2008 16.12digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 09.09digawé nalika mlebu log(?)0
mt.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 09.09digawé nalika mlebu log(?)0
mwl.wikipedia.org22 Agustus 2017 06.34digawé nalika mlebu log(?)0
mx.wikimedia.org18 April 2021 13.46digawé nalika mlebu log(?)0
myv.wikipedia.org3 Agustus 2014 10.52digawé nalika mlebu log(?)0
my.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 09.15digawé nalika mlebu log(?)0
mzn.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 09.18digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 09.20digawé nalika mlebu log(?)0
nap.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 09.21digawé nalika mlebu log(?)0
na.wikipedia.org22 Sèptèmber 2017 20.30digawé nalika mlebu log(?)0
nds-nl.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 09.24digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wikipedia.org4 April 2009 10.35digawé nalika mlebu log(?)1
ne.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 04.43digawé nalika mlebu log(?)0
new.wikipedia.org12 Juli 2013 09.18digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)22
nl.wikibooks.org10 Fèbruari 2018 04.50digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikimedia.org18 April 2021 18.56digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikinews.org13 Dhésèmber 2017 09.36digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 09.37digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 09.40digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikivoyage.org13 Dhésèmber 2017 09.42digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wiktionary.org8 Dhésèmber 2013 10.27digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)11
nn.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 09.47digawé nalika mlebu log(?)0
nov.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 09.52digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)4
no.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 09.53digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikinews.org13 Dhésèmber 2017 09.53digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 09.53digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 09.54digawé nalika mlebu log(?)0
nrm.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 09.55digawé nalika mlebu log(?)0
nso.wikipedia.org29 Juli 2017 10.59digawé nalika mlebu log(?)7
nv.wikipedia.org30 Juni 2013 12.30digawé nalika mlebu log(?)0
ny.wikipedia.org18 Sèptèmber 2017 08.01digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 09.57digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 10.02digawé nalika mlebu log(?)0
olo.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 10.04digawé nalika mlebu log(?)0
om.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 10.07digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikipedia.org12 Juli 2013 09.20digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 10.09digawé nalika mlebu log(?)0
os.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 10.09digawé nalika mlebu log(?)0
outreach.wikimedia.org13 Agustus 2020 10.20digawé nalika mlebu log(?)0
pag.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 05.24digawé nalika mlebu log(?)0
pam.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 10.13digawé nalika mlebu log(?)0
pap.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 10.14digawé nalika mlebu log(?)113
pa.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 10.15digawé nalika mlebu log(?)0
pcd.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 10.31digawé nalika mlebu log(?)0
pdc.wikipedia.org29 Agustus 2013 13.35digawé nalika mlebu log(?)0
pfl.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 05.36digawé nalika mlebu log(?)0
pih.wikipedia.org23 Oktober 2017 07.58digawé nalika mlebu log(?)250
pl.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)49
pl.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 10.35digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikinews.org13 Dhésèmber 2017 10.36digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikiquote.org11 Januari 2017 21.39digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikisource.org10 Fèbruari 2018 05.49digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikivoyage.org13 Dhésèmber 2017 10.43digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wiktionary.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)17
pms.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 10.46digawé nalika mlebu log(?)0
pnb.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 10.48digawé nalika mlebu log(?)0
pnt.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 10.51digawé nalika mlebu log(?)0
ps.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 10.57digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)12
pt.wikibooks.org10 Fèbruari 2018 06.15digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikinews.org13 Dhésèmber 2017 11.04digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 11.05digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 11.07digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiversity.org10 Fèbruari 2018 06.17digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikivoyage.org16 Fèbruari 2016 10.45digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org9 Mèi 2014 17.54digawé nalika mlebu log(?)0
rm.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 11.17digawé nalika mlebu log(?)0
rmy.wikipedia.org3 Agustus 2014 11.00digawé nalika mlebu log(?)0
rn.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 11.18digawé nalika mlebu log(?)0
roa-rup.wikipedia.org25 Januari 2009 13.56digawé nalika mlebu log(?)0
roa-tara.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 11.20digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)19
ro.wikibooks.org10 Fèbruari 2018 06.53digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikinews.org13 Dhésèmber 2017 11.21digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 11.21digawé nalika mlebu log(?)0
rue.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 11.24digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)9
ru.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 11.26digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikinews.org13 Dhésèmber 2017 11.27digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 11.32digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 11.38digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiversity.org13 Dhésèmber 2017 11.50digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikivoyage.org16 Fèbruari 2016 10.45digawé nalika mlebu log(?)0
rw.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 11.54digawé nalika mlebu log(?)549
sah.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 11.55digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 07.04digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 12.02digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 12.03digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org14 Juli 2013 06.15digawé nalika mlebu log(?)0
sc.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
sd.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikimedia.org7 Mèi 2021 18.43digawé nalika mlebu log(?)0
sg.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 07.18digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org19 Oktober 2009 07.37digawé nalika mlebu log(?)3
simple.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)3.429rollbacker
simple.wiktionary.org25 Mèi 2018 15.33digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikipedia.org23 Novèmber 2016 11.51digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)3
sk.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 12.49digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 12.49digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)3
sl.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 12.57digawé nalika mlebu log(?)0
sm.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 13.00digawé nalika mlebu log(?)0
sn.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 13.01digawé nalika mlebu log(?)35
wikisource.org11 Januari 2017 17.37digawé nalika mlebu log(?)0
so.wikipedia.org19 Oktober 2017 10.55digawé nalika mlebu log(?)1
species.wikimedia.org9 Januari 2009 15.54digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikipedia.org15 Maret 2010 13.46digawé nalika mlebu log(?)15
sq.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 13.07digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 13.08digawé nalika mlebu log(?)0
srn.wikipedia.org26 Novèmber 2017 17.05digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikipedia.org19 Dhésèmber 2009 07.17digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikinews.org13 Dhésèmber 2017 13.16digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 13.17digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 13.17digawé nalika mlebu log(?)0
ss.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 07.53digawé nalika mlebu log(?)53
stq.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 13.19digawé nalika mlebu log(?)0
st.wikipedia.org24 Agustus 2017 01.26digawé nalika mlebu log(?)1
su.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 13.20digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 13.22digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)11
sv.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 13.23digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikinews.org13 Dhésèmber 2017 13.23digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 13.24digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 13.25digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikiversity.org13 Dhésèmber 2017 13.26digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikivoyage.org10 Fèbruari 2018 08.08digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wikipedia.org12 Juli 2013 09.16digawé nalika mlebu log(?)1
szl.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 13.32digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikipedia.org29 Novèmber 2017 20.15digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikibooks.org10 Fèbruari 2018 08.27digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikinews.org10 Fèbruari 2018 08.28digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 13.37digawé nalika mlebu log(?)0
test2.wikipedia.org2 Juni 2018 13.18digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 08.30digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 13.51digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 13.52digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 13.55digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wikibooks.org10 Fèbruari 2018 08.36digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 14.01digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 14.02digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 14.04digawé nalika mlebu log(?)0
ti.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 14.05digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wikipedia.org16 Novèmber 2017 19.48digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org21 Oktober 2015 06.08digawé nalika mlebu log(?)2
tl.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 14.11digawé nalika mlebu log(?)0
tn.wikipedia.org26 April 2012 19.56digawé nalika mlebu log(?)7
tpi.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 08.58digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)6
tr.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 14.13digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikinews.org13 Dhésèmber 2017 14.14digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 14.14digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikisource.org10 Fèbruari 2018 09.04digawé nalika mlebu log(?)0
ts.wikipedia.org23 Agustus 2017 13.27digawé nalika mlebu log(?)2
tt.wikipedia.org3 Agustus 2014 10.50digawé nalika mlebu log(?)0
tum.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 14.24digawé nalika mlebu log(?)0
tw.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 09.07digawé nalika mlebu log(?)0
tyv.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 14.25digawé nalika mlebu log(?)0
ty.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 14.27digawé nalika mlebu log(?)0
udm.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 14.28digawé nalika mlebu log(?)0
ug.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 14.30digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)4
uk.wikibooks.org10 Fèbruari 2018 09.47digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikinews.org10 Fèbruari 2018 09.47digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 14.32digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 14.37digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org17 Oktober 2016 07.25digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 14.48digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikipedia.org8 Maret 2009 11.06digawé nalika mlebu log(?)1
vec.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 14.50digawé nalika mlebu log(?)0
vep.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 14.54digawé nalika mlebu log(?)0
ve.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 14.58digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org16 Maret 2015 17.19digawé nalika mlebu log(?)1
vi.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 15.01digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 15.02digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 15.02digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikivoyage.org13 Dhésèmber 2017 15.05digawé nalika mlebu log(?)0
vls.wikipedia.org4 Novèmber 2017 11.58digawé nalika mlebu log(?)0
vo.wikipedia.org10 Novèmber 2008 19.48digawé nalika mlebu log(?)0
war.wikipedia.org5 Juli 2010 07.45digawé nalika mlebu log(?)0
wa.wikipedia.org1 Sèptèmber 2017 20.04digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org25 Mèi 2013 21.22digawé nalika mlebu log(?)22.238rollbacker
wikimania2011.wikimedia.org31 Januari 2011 20.06digawé nalika mlebu log(?)3
wikimania2018.wikimedia.org12 Maret 2018 10.09digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania.wikimedia.org22 Sèptèmber 2020 09.38digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wikipedia.org16 Juni 2010 02.37digawé nalika mlebu log(?)0
wuu.wikipedia.org10 Fèbruari 2018 10.18digawé nalika mlebu log(?)0
xal.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 15.20digawé nalika mlebu log(?)0
xh.wikipedia.org27 Juli 2017 14.48digawé nalika mlebu log(?)1.147
xmf.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 15.22digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wikipedia.org22 Juli 2008 05.22kakonfirmasi déning tembung sandi(?)38
yi.wiktionary.org22 Juli 2008 05.22Wiki asal(?)4
yo.wikipedia.org10 Oktober 2011 08.42digawé nalika mlebu log(?)2.202rollbacker
yo.wiktionary.org23 Januari 2020 12.47digawé nalika mlebu log(?)0
za.wikipedia.org29 Agustus 2017 20.37digawé nalika mlebu log(?)0
zea.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 15.29digawé nalika mlebu log(?)0
zh-classical.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 15.30digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 15.32digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 15.36digawé nalika mlebu log(?)0
zh-yue.wikipedia.org13 Dhésèmber 2017 15.37digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikipedia.org4 Maret 2011 12.04digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikibooks.org13 Dhésèmber 2017 15.42digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikinews.org13 Dhésèmber 2017 15.43digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikiquote.org13 Dhésèmber 2017 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikisource.org13 Dhésèmber 2017 15.46digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikivoyage.org13 Dhésèmber 2017 15.51digawé nalika mlebu log(?)0
zu.wikipedia.org3 Agustus 2012 17.03digawé nalika mlebu log(?)4.545
zu.wiktionary.org19 Agustus 2017 14.06digawé nalika mlebu log(?)0