Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Devi 4340
  • Kadaftar: 17 Dhésèmber 2014 08.15 (7 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 16.398
  • Cacahé akun kang gegayutan: 60
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
ar.wikipedia.org29 Dhésèmber 2019 08.42digawé nalika mlebu log(?)0
ban.wikipedia.org1 Maret 2021 12.53digawé nalika mlebu log(?)0
ban.wikisource.org27 Juli 2021 05.24digawé nalika mlebu log(?)83
ba.wikipedia.org28 Novèmber 2019 00.51digawé nalika mlebu log(?)0
bjn.wikipedia.org10 April 2021 04.53digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikipedia.org30 Juni 2022 16.19digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikipedia.org9 Mèi 2022 01.34digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org18 Dhésèmber 2014 05.26digawé nalika mlebu log(?)3.238
de.wikipedia.org11 Dhésèmber 2019 06.39digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org14 Januari 2015 12.57digawé nalika mlebu log(?)5
en.wikibooks.org19 Dhésèmber 2014 08.48digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org19 Dhésèmber 2014 08.48digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org19 Dhésèmber 2014 08.48digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org19 Dhésèmber 2014 08.48digawé nalika mlebu log(?)170
en.wikiversity.org19 Dhésèmber 2014 08.48digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org19 Dhésèmber 2014 08.48digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org19 Dhésèmber 2014 08.48digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikipedia.org21 April 2015 03.35digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org8 Januari 2020 06.47digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikipedia.org7 Fèbruari 2020 05.01digawé nalika mlebu log(?)0
gor.wikipedia.org28 April 2022 06.45digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org29 Dhésèmber 2019 08.44digawé nalika mlebu log(?)0
hif.wikipedia.org26 Januari 2022 05.37digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org1 Dhésèmber 2021 06.49digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org2 Juni 2021 13.19digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org10 Agustus 2022 12.02digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org17 Dhésèmber 2014 08.15akun anyar(?)2.876autoreview, ipblock-exempt
id.wikibooks.org26 Agustus 2019 08.29digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikiquote.org26 Agustus 2019 08.29digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikisource.org28 Dhésèmber 2019 03.48digawé nalika mlebu log(?)1.767
id.wiktionary.org18 Dhésèmber 2014 07.10digawé nalika mlebu log(?)0
incubator.wikimedia.org19 Dhésèmber 2014 08.48digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org8 Mèi 2021 02.19digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org22 Mèi 2021 07.04digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org18 Dhésèmber 2014 08.03digawé nalika mlebu log(?)85
jv.wikisource.org28 Agustus 2021 04.15digawé nalika mlebu log(?)82
jv.wiktionary.org7 April 2015 12.53digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikipedia.org29 Mèi 2021 07.32digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org17 Dhésèmber 2014 08.15digawé nalika mlebu log(?)0
map-bms.wikipedia.org17 April 2015 15.51digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org19 Dhésèmber 2014 08.48digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org17 Dhésèmber 2014 13.11digawé nalika mlebu log(?)18
min.wikipedia.org19 Maret 2020 08.43digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org26 Novèmber 2019 10.42digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org18 Dhésèmber 2014 08.20digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikisource.org27 Novèmber 2022 06.23digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikipedia.org16 Januari 2020 06.29digawé nalika mlebu log(?)0
outreach.wikimedia.org28 Sèptèmber 2020 23.27digawé nalika mlebu log(?)0
pam.wikipedia.org28 Novèmber 2019 00.36digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org10 Mèi 2022 04.34digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org8 Januari 2020 03.21digawé nalika mlebu log(?)0
wikisource.org28 April 2020 07.03digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org19 Dhésèmber 2014 08.48digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org28 April 2022 06.44digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org25 April 2020 10.34digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikipedia.org7 Maret 2021 15.19digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org19 Dhésèmber 2014 08.48digawé nalika mlebu log(?)8.074
wikimania.wikimedia.org6 Juni 2021 05.48digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org18 Juni 2021 08.27digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikipedia.org24 Sèptèmber 2021 04.18digawé nalika mlebu log(?)0