Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: Dragunova
  • Kadaftar: 29 Mèi 2008 08.52 (14 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 9.272
  • Cacahé akun kang gegayutan: 75
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
ak.wiktionary.org10 Maret 2009 04.34digawé nalika mlebu log(?)0
als.wikipedia.org18 Juni 2008 17.51digawé nalika mlebu log(?)2
ar.wikipedia.org6 Juni 2008 15.16digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikipedia.org11 Mèi 2016 16.57digawé nalika mlebu log(?)1
bg.wikipedia.org2 Juni 2008 16.21digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org3 Maret 2009 05.09digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikipedia.org29 Mèi 2008 08.55digawé nalika mlebu log(?)0
ceb.wikipedia.org6 Mèi 2016 10.20digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org29 Mèi 2008 08.52kakonfirmasi déning tembung sandi(?)132
cs.wikipedia.org2 Juni 2008 09.43digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikisource.org29 Mèi 2008 08.59digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org13 Agustus 2008 05.39digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org29 Mèi 2008 08.52kakonfirmasi déning tembung sandi(?)3
el.wikipedia.org6 Juni 2008 09.53digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org29 Mèi 2008 08.52kakonfirmasi déning tembung sandi(?)443
en.wikibooks.org29 Mèi 2008 08.56digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org29 Mèi 2008 08.56digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org29 Mèi 2008 08.56digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org1 Juli 2008 04.13digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org29 Mèi 2008 08.56digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org22 Fèbruari 2014 19.46digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org29 Mèi 2008 08.56digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikipedia.org1 Juni 2008 11.57digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org13 Agustus 2008 05.48digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikipedia.org11 Juni 2009 15.56digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikipedia.org3 Maret 2009 10.56kakonfirmasi déning tembung sandi(?)3
fr.wikipedia.org29 Mèi 2008 08.52kakonfirmasi déning tembung sandi(?)1
fr.wikibooks.org9 Fèbruari 2009 15.34digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wiktionary.org2 Juni 2008 12.09digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org12 Fèbruari 2009 14.33digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org16 Juli 2008 15.55digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org5 Mèi 2019 16.58digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikipedia.org2 Juni 2008 07.17digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org3 Maret 2009 03.37digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org29 Mèi 2008 08.52Wiki asal(?)8.560autoreview
id.wikibooks.org29 Mèi 2008 08.52kakonfirmasi déning tembung sandi(?)3
id.wikiquote.org29 Mèi 2008 08.52kakonfirmasi déning tembung sandi(?)3
id.wikisource.org29 Mèi 2008 08.52dikonfirmasi lumantar layang-èl(?)0
id.wiktionary.org20 Agustus 2008 13.55digawé nalika mlebu log(?)0
incubator.wikimedia.org22 Fèbruari 2014 19.46digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org6 April 2009 18.21digawé nalika mlebu log(?)2
ja.wikipedia.org2 Juni 2008 08.43digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org4 Juni 2008 16.29digawé nalika mlebu log(?)19
ko.wikipedia.org3 Juni 2008 16.04digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org22 Fèbruari 2014 19.29digawé nalika mlebu log(?)0
map-bms.wikipedia.org16 Juli 2008 14.15digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org3 Juni 2008 12.59digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org29 Mèi 2008 08.52kakonfirmasi déning tembung sandi(?)54
min.wikipedia.org24 Maret 2013 15.55digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org29 Mèi 2008 08.52dikonfirmasi lumantar layang-èl(?)16
nl.wikipedia.org15 Maret 2009 13.02digawé nalika mlebu log(?)4
no.wikipedia.org21 Agustus 2008 06.11digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org2 Juni 2008 08.05digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikinews.org6 Maret 2009 07.38digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org13 Agustus 2008 05.39digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiquote.org2 Maret 2009 14.57digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikiquote.org19 Juni 2008 03.03digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikipedia.org29 Mèi 2008 14.04digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikipedia.org12 Fèbruari 2009 14.44digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikipedia.org29 Mèi 2008 08.55digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org20 Juni 2008 11.02digawé nalika mlebu log(?)0
wikisource.org29 Mèi 2008 08.56digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org7 Fèbruari 2009 06.48digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikipedia.org19 Oktober 2008 17.38digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org2 Juni 2008 16.26digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org29 Mèi 2008 08.52kakonfirmasi déning tembung sandi(?)2
ten.wikipedia.org8 Januari 2011 14.55digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikipedia.org7 Novèmber 2008 15.00digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org13 Agustus 2008 05.49digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org30 Agustus 2020 06.51digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org29 Mèi 2008 09.03digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikipedia.org6 Juni 2008 07.13digawé nalika mlebu log(?)0
vo.wikipedia.org16 Juli 2008 06.22digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org16 Maret 2013 07.28digawé nalika mlebu log(?)24
zh.wikipedia.org1 Juni 2008 11.57digawé nalika mlebu log(?)0